Sisältöön
Calcia

Calcia 800 Magnesium kalkki-magnesiumtabletti 180 tabl

11,10 €
0,06 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Riittävä kalkin (kalsiumin) saanti on terveen luuston perusta. Calcia 800 Magnesium -tabletissa kalkki on ravitsemuksellisesti helppoliukoisena kalsiumkarbonaattina, joka on luonnon oma mineraali. Tabletit sisältävät luuston, hampaiden, lihasten ja hermoston hyvinvoinnille välttämättömätöntä kalkkia ja magnesiumia, joita on tärkeää saada ravinnosta samanaikaisesti. Annostus: 2 tablettia päivässä. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Kalsiumkarbonaatti (usa), Magnesiumoksidi, Paakkuuntumisenestoaine silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Luontainen appelsiini- ja sitruuna-aromi

Kalciumkarbonat (usa), Magnesiumoxid, Klumpförebyggande medel tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror, Naturlig apelsin- och citronarom

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
Kalsium/Kalcium800 mg
Magnesium/Magnesium350 mg
Muut ominaisuudet

- Tabletissa kalkki on ravitsemuksellisesti helppoliukoisena kalsiumkarbonaattina, joka on luonnon oma mineraali. Sisältää kalkkia ja magnesiumia, joita on tärkeää saada ravinnosta samanaikaisesti.

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 2 tablettia päivässä. Tabletit voidaan tarvittaessa pureskella tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: 2 tabletter per dag. Vid behov kan tabletterna tuggas eller malas och blandas i födan. Doseringen får ej överskridas.

Säilytys

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

6428300002182