Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent Kids Hammasharja Alle 6-vuotiaille lapsille 1 kpl

2,60 €2,08 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pepsodent Kids on erityisesti lapsille suunniteltu hammasharja. Se on tehty alle 6-vuotiaiden lasten hampaiden tehokkaaseen ja turvalliseen puhdistamiseen. Hammasharjassa on erityisen pehmeät harjakset ja pieni harjaspää, joka sopii hyvin pienen lapsen suuhun. Tämä tekee hampaiden harjauksesta hauskaa ja helpompaa. Jopa vaikeasti pestäviin takahampaisiin on helppo päästä käsiksi. Hammasharjan päässä on hauska imukuppi, jolla hammasharja voidaan kiinnittää pesualtaaseen.

Pikavinkki: Vastoin yleistä luuloa, maitohampaat vaikuttavat myöhemmin kasvaviin pysyviin hampaisiin – eli rautahampaisiin. Varmista, että lapset omaksuvat hyvät suunhoitotottumukset jo varhain.

Pepsodent on koko perheen hammashoidon asiantuntija – ikään katsomatta. Isot suut. Pienet suut. Maitohampaat. Pysyvät hampaat. Pepsodentin laaja valikoima sisältää kaikki hyvän ja terveen suun ylläpitämiseen tarvittavat tuotteet.

Jokainen hymy on tärkeä, eikä mikään saa olla hymyn tiellä – etenkään huono suuterveys. Suun hoidossa ennaltaehkäisy on erityisen tärkeää. Siksi olemme useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa. Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettuja ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja yhteisöavustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa.

Opetamme koululaisia huolehtimaan suun terveydestä ja pesemään hampaat oikeaoppisesti. Annamme vinkkejä parempaan hampaiden harjaukseen. Kerromme oikeanlaisesta suun hoidosta hauskalla, vakuuttavalla ja interaktiivisella tavalla. Ohjelmamme kannustavat pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa. Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Sveitsi

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

7311570402969

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan