Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent Kids Hammastahna Lapsille 50 ml

1,90 €1,52 €
38,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pepsodent Kids on fluorihammastahna 0-6-vuotiaille lapsille. Se on kehitetty erityisesti pienokaisten hampaiden tehokkaaseen ja turvalliseen puhdistukseen. Hauska hammastahna tekee hampaiden harjauksesta hieman jännittävämpää alle kouluikäisille lapsille. Fluoripitoisuus on pienempi kuin aikuisten hammastahnassa, 1000 ppm. Myös hammastahnan kiillotusainepitoisuus (hioma-aineet) on pienempi kuin aikuisten hammastahnoissa. Pakkauskoko on 50 ml ja hammastahnassa on hedelmäinen maku.

On tärkeää luoda hyviä rutiineja hampaiden harjaukseen.
Pepsodent on hammashoidon asiantuntija, jonka valikoimasta löydät tuotteet koko perheelle. Pepsodentillä on pitkä kokemus hampaiden terveyden edistämisestä ja se on vuosien aikana kerännyt runsaasti tietoa, mikä auttaa parantamaan suun terveyttä kaikissa elämänvaiheissa. Haluamme että sinun suusi voi hyvin ja että voit tehdä varmoja suun terveyttä edistäviä valintoja sekä itsellesi että perheellesi. Siksi tarjoamme erinomaisen kestävän suojan hampaillesi vastuullisesti. Pyrimme levittämään oikeita käytäntöjä parhaaseen hampaiden hoitoon, sillä ennaltaehkäisy on avain terveeseen ja iloiseen suuhun.

Olemme useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa. Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettuja ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja yhteisöavustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa.

Opetamme koululaisille vinkkejä ja tekniikoita hampaiden harjauksesta ja oikeanlaisesta suun hoidosta hauskalla, vakuuttavalla ja interaktiivisella tavalla. Ohjelmamme kannustavat pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa. Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan. Sillä jokainen hymy on tärkeä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Calcium Gluconate, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Aroma, Limonene, CI 74160, CI 77891.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

7311570542504

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan