Sisältöön
Rainbow

Rainbow ohutside normaali 14 kpl siivellinen

1,70 €
0,12 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Siivellinen ultraohut normaaliside, yksittäispakattu 14 kpl. Rainbow-siteet ovatpehmeitä ja joustavia. Hyvän imukyvyn ansiosta neste sitoutuusiteeseen niin, että pinta tuntuu kuivalta eikä ohivuotoja pääsesyntymään. Anatominen muotoilutakaa hyvän istuvuuden, ja liiman ansiosta pikkuhousunsuoja pysyyvarmasti paikallaan.

Tuotetiedot
Ainesosat

MATERIAALIT: Pintakerros: Kuitukangas (polypropeenista (PP) valmistettu kuitukangas). Imukerros: Airlaid ja erikoisimukykyinen polymeeri (SAP). Alapuoli/sulkukerros: Polyeteeni (PE).

MATERIAL: Ovansidan: Nonwoven (ovävd textil av polypropylen (PP)). Absorberande lager: Airlaid och superabsorberande polymer (SAP). Undersida: Polyetylen (PE).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Anatomic shape yksittäispakattu Siivellinen

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Drylock Technologies s.r.o.

Tuotekoodi

6415713573514

Arviot (1)

arvosana1/5

 • arvosana1/5

  KuukautissuojaVahvistettu osto

  arvosana1/5

  Kuukautissuoja
  Vahvistettu osto

  Huono uudistus

  Rainbow uudistanut paketin lisäksi siteen ominaisuudet, ja valitettavasti huonompaan suuntaan. Aikaisemmin tämä Rainbowin "pitkä ohut side" oli luottositeeni, pitävyytensä ja mielyttävyytensä vuoksi. Nyt uudistuksen jälkeen pitävyys pettää niukemmissakin vuodoissa. En voi suositella enää tuotetta. Pitää etsiä muulta merkiltä vaihtoehtoa. Harmi että menivät pilaamaan loistotuotteen :(

Ladataan