Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent Professional Medium Hammasharja Tehokas 1 kpl

1,20 €1,50 €
Alin hinta 30 pv. 1,50 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hampaiden tehokas ja perusteellinen puhdistus onnistuu Pepsodent Professional hammasharjalla. Anatomisesti muotoillun hammasharjan harjapäässä olevat harjakset ovat erikorkuisia, jotta ne ulottuvat helpommin vaikeapääsyisiin hammasväleihin. Harjan kolmikulmainen varsi helpottaa ulottumista kaikkialle suuhun: harja pesee myös takahampaat tehokkaasti. Pepsodent Professional on hammasharja, jonka jokainen perheenjäsen voi valita omaksi harjakseen. Hammasharjasta on saatavana keskikovan harjaspään (Medium) lisäksi kaksi muuta versiota. Valitse harjasi hampaiden ja ikenien herkkyydestä riippuen: erittäin pehmeä (Extra Soft), pehmeä (Soft) tai keskikova (Medium).

Isot suut. Pienet suut. Maitohampaat. Pysyvät hampaat. Pepsodent pitää huolen koko perheen hampaista iästä riippumatta. Pepsodent on hammashoidon asiantuntija, jonka valikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan hammasharjan, hammastahnan ja suuveden. Pepsodentillä on pitkä kokemus hampaiden terveyden edistämisestä ja se on vuosien aikana kerännyt runsaasti tietoa siitä, mikä auttaa parantamaan suun terveyttä kaikissa elämänvaiheissa. Haluamme että sinun suusi voi hyvin ja että voit tehdä varmoja suun terveyttä edistäviä valintoja sekä itsellesi että perheellesi. Tarjoamme erinomaisen kestävän suojan hampaillesi vastuullisesti.

Olemme useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa. Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettuja ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja yhteisöavustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa.

Opetamme koululaisia huolehtimaan suun terveydestä oikein. Annamme vinkkejä hyvään hampaiden harjaukseen. Kerromme oikeanlaisesta suun hoidosta hauskalla, vakuuttavalla ja interaktiivisella tavalla. Ohjelmamme kannustavat pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa. Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

7310375547905

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan