Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent Professional Hammasharja Soft 1 kpl

1,20 €1,50 €
Alin hinta 30 pv. 1,50 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pepsodent Professional on anatomisesti oikein muotoiltu hammasharja hampaiden peruspuhdistukseen. Tuloksena terveempi suu. Eripituiset harjakset tavoittavat vaikeapääsyiset hammasvälit tehokkaasti. Harjasta on tarjolla kolme harjaskovuutta: Extra Soft (erityispehmeä), Soft (pehmeä) ja Medium (keskikova).

Pepsodent Professional -hammasharja on hyvä valinta hampaiden pesuun ja puhdistukseen kaikille perheenjäsenille – nuoresta vanhimpaan. Pepsodent Professional -hammasharjaa on saatavana kolmella eri harjaskovuudella riippuen harjausvoimakkuudesta sekä hampaiden ja ikenien herkkyydestä. Tehokas hampaiden puhdistus - joka päivä.

Isot suut. Pienet suut. Maitohampaat. Pysyvät hampaat. Pepsodentin laaja valikoima sisältää kaikki hyvän ja terveen suun ylläpitämiseen tarvittavat tuotteet. Sekä ennaltaehkäiseviin tarkoituksiin että suunhoitoon. Säännöllinen hampaiden harjaus on avain terveeseen ja iloiseen suuhun.

Pepsodent on kerännyt vuosikymmenten aikana runsaasti kokemusta ja tieteellistä tietoa suun hoidosta. Tämän ansiosta voimme auttaa perheitä kaikissa elämänvaiheissa parantamaan suun terveyttä ja ennaltaehkäisemään hampaiden reikiintymistä. Opetamme ihmisiä huolehtimaan hampaista oikeaoppisesti, sillä jokainen hymy on tärkeä, eikä mikään saa olla hymyn tiellä – etenkään huono suuterveys.

Olemme Pepsodentillä useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa. Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettuja ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja yhteisöavustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa.

Opetamme koululaisia huolehtimaan suun terveydestä oikein. Annamme vinkkejä parempaan hampaiden harjaukseen. Kerromme oikeanlaisesta suun hoidosta hauskalla, vakuuttavalla ja interaktiivisella tavalla. Ohjelmamme kannustavat pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa.

Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

7310375547707

Arviot (1)

arvosana4/5

 • arvosana4/5

  Puhtaat hampaatVahvistettu osto

  arvosana4/5

  Puhtaat hampaat
  Vahvistettu osto

  Hinta-laatusuhde kohdillaan

  Ostan aina ko.hammasharjoja, koska niiden hinta-laatusuhde on hyvä harjaspää on sopivan pieni. Puhdistavuus ei ole kuitenkaan sähköhammasharjan tasoa.

Ladataan