Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent Xylitol Hammastahna Ksylitolia sisältävä fluorihammastahna 50 ml

1,30 €1,50 €
26,00 €/l
Alin hinta 30 pv. 1,50 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pepsodent Xylitol on ksylitolia ja fluoria sisältävä hammastahna. Fluori vähentää hammaskiilteen liukenemista happohyökkäyksen aikana ja ehkäisee kariesta. Ksylitolia sisältävä fluorihammastahna estää myös reikien muodostumista hampaisiin, koska se hidastaa kariesta aiheuttavan plakin kasvua. Ksylitoli lisää syljeneritystä, mikä puolestaan estää happihyökkäyksen hajottavaa vaikutusta hammaskiilteeseen. Jokainen hymy on tärkeä. Pepsodent on hammashoidon asiantuntija, jonka valikoimasta löydät tuotteet koko perheelle. Pepsodentillä on pitkä kokemus hampaiden terveyden edistämisestä ja se on vuosien aikana kerännyt runsaasti tietoa, joka auttaa parantamaan suun terveyttä kaikissa elämänvaiheissa. Haluamme että sinun suusi voi hyvin ja että voit tehdä varmoja suun terveyttä edistäviä valintoja sekä itsellesi että perheellesi. Siksi tarjoamme erinomaisen kestävän suojan hampaillesi vastuullisesti. Pyrimme levittämään oikeita käytäntöjä parhaaseen hampaiden hoitoon, sillä ennaltaehkäisy on avain terveeseen ja iloiseen suuhun. Koska meille jokainen hymy on tärkeä, mikään ei saa olla hymyn tiellä – etenkään huono suuterveys. Siksi olemme useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa. Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettuja ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja yhteisöavustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa. Opetamme koululaisia huolehtimaan suun terveydestä oikein. Annamme vinkkejä hyvään hampaiden harjaukseen. Kerromme oikeanlaisesta suun hoidosta hauskalla, vakuuttavalla ja interaktiivisella tavalla. Ohjelmamme kannustavat pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa. Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, CI 42051, CI 77891.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

6411000482002

Arviot (1)

arvosana4/5

 • arvosana4/5

  Siru25

  arvosana4/5

  Siru25

  Erinomainen tuote

  Mielestäni tämä geelimäinen hammastahna on virkistävä uusi tuote itselle.Koostumus kevyen tuntuista eikä ärsytä suuta ja ei jää voimakasta vierasta makua.Siksi tykkäsin.

Ladataan