Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NIVEA

NIVEA 200ml Caring Toner -kasvovesi

5,90 €
29,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Caring Toner -kasvovesi kosteuttaa ja heleyttää kuivaa ihoa. Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen ja valmistelee sen yö- tai päivävoiteen levitystä varten. Kosteuttaa ihoa ja auttaa säilyttämään sen luonnollisen kosteustasapainon. Rauhoittaa ihoa ja tekee siitä terveen ja kauniin näköisen. Sisältävää ravitsevaa manteliöljyä ja kosteuttavaa Hydraminea, joka on identtistä ihon omien kosteustekijöiden kanssa ja sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Dermatologisesti testattu. Vegaaninen, 95 % biohajoava koostumus. Kierrätettävä pakkaus.

91% vahvistaa: Tekee ihosta kauniin näköisen.*

-> Viimeistelee ihon puhdistuksen ja poistaa iholta meikin jäänteet
-> Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa
-> Hydramine ja manteliöljy auttavat ihoa säilyttämään luonnollisen kosteustasapainonsa

Miten kasvovettä käytetään?
Kasvovettä tulee käyttää heti kasvojen puhdistuksen jälkeen, mutta ennen öljyjen, kosteusvoiteen tai aurinkovoiteen levittämistä. Kasvovesi auttaa puhdistamaan kasvot paremmin poistamalla kuolleet ihosolut, ja sen hyödylliset ominaisuudet, kuten ihon pH-tason tasapainottaminen, tekevät ihostasi hyvinvoivan ja terveen. On parasta käyttää kasvovettä heti ihon puhdistuksen jälkeen, koska molekyylit läpäisevät ihon paremmin sen ollessa vielä kostea. Näin kasvovesi myös sitoo enemmän kosteutta ja saa ihon näyttämään kosteutetulta ja terveeltä.
*Itsearviointitutkimus, 80 koehenkilöä, 1 viikon käyttötutkimus.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, PEG-8, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polyquaternium-10, Citric Acid, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Geraniol, Benzyl Alcohol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä kasvovettä vanulapun avulla kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle hellävaraisin, pyörivin liikkein. Vältä silmänympärysaluetta. Kierrätä pakkaus muovina.

Applicera med hjälp av en bomullspad genom att försktigt massera in i huden med små cirkelrörelser. Undvik det ömtåliga området runt ögonen. Återvinn som plastförpackning.

Tuotekoodi

7319478110603

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita