Sisältöön
NIVEA

NIVEA 200ml Refreshing Toner -kasvovesi

5,90 €
29,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Refreshing Toner -kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen ja valmistaa sen yö- tai päivävoiteen levitystä varten! Normaalille iholle kehitetty kasvovesi puhdistaa ihon tehokkaasti, poistaa meikin jäänteet sekä auttaa hoitotuotteiden imeytymistä. Hellävarainen koostumus sopii päivittäiseen käyttöön, kosteuttaa sekä edesauttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kosteustasapainon. Sisältää E-vitamiinia, joka pehmentää ihoa, rauhoittaa tulehduksia ja lisää ihon suojausta auringon ja vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan, ja Hydramine-ainesosaa, joka on identtinen ihon omien kosteustekijöiden kanssa sekä sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Elävöittää, virkistää ja raikastaa ihoa! Jättää ihon puhtaan ja raikkaan tuntuiseksi sekä kauniin ja terveen näköiseksi. Käytä tuotetta vanulapulla tai taputtele kasvoille. Dermatologisesti testattu.

-> Viimeistelee ihon puhdistuksen ja poistaa iholta meikin jäänteet
-> Elävöittää ja virkistää ihoa
-> Hydramine ja E-vitamiini auttavat ihoa säilyttämään luonnollisen kosteustasapainonsa

Miten kasvovettä käytetään?
Kasvovettä tulee käyttää heti kasvojen puhdistuksen jälkeen, mutta ennen öljyjen, kosteusvoiteen tai aurinkovoiteen levittämistä. Kasvovesi auttaa puhdistamaan kasvot paremmin poistamalla kuolleet ihosolut, ja sen hyödylliset ominaisuudet, kuten ihon pH-tason tasapainottaminen, tekevät ihostasi hyvinvoivan ja terveen. On parasta käyttää kasvovettä heti ihon puhdistuksen jälkeen, koska molekyylit läpäisevät ihon paremmin sen ollessa vielä kostea. Näin kasvovesi myös sitoo enemmän kosteutta ja saa ihon näyttämään kosteutetulta ja terveeltä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Cellulose Gum, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä kasvovettä vanulapun avulla kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle hellävaraisin, pyörivin liikkein. Vältä silmänympärysaluetta. Kierrätä pakkaus muovina.

Massera försiktigt med en bomullsrondell över ansikte, hals och dekolletage. Undvik ögonområdet. Återvinn som plastförpackning.

Tuotekoodi

7319478110504

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita