Sisältöön
NIVEA

NIVEA 75ml Creme -yleisvoide

1,90 €2,90 €
25,33 €/l(38,67 €/l)

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Creme -yleisvoide on ihonhoidon todellinen klassikkotuote! Kukapa ei tunnistaisi NIVEA Cremen sinistä rasiaa. Edullinen yleisvoide sopii lapsille ja aikuisille. Täydellinen kyynärpäiden, polvien, käsien ja kasvojen kosteuttaja. Kosteuttaa tehokkaasti vartalon, kasvot ja huulet. Voide sisältää euceritia, pantheolia ja glyseriinia, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Hoitava koostumus sisältää dekspantenolia, jolla on kosteuttava ja ihon pintakerrosta korjaava vaikutus. Dekspantenoli myös nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja läpäisee ihon tehokkaasti, jolloin se pääsee ongelman ytimeen npeasti eikä vain jää ihon pinnalla. Tekee ihosta terveen, pehmeän ja raikkaan.

Cremeä voi käyttää myös kasvonaamiona ja kasvojen puhdistukseen. Lisäksi voidetta voi käyttää suojaamaan ihoa talvella. Kylmänä vuodenaikana iho ei tuota rasvaa normaalisti vaan iho kuivuu ja tarvitsee erityistä hoito ja suojaa. NIVEA Cremen vesi öljyssä -koostumus, antaa ihoon kosteutta ja pitää kosteuden ihossa. Öljypohjainen emulsio tekee suojaavan kerroksen iholle. Levitä voide ohuesti iholle tai jos haluat tehovaikutuksen niin levitä runsas kerros, anna imeytyä 10 min ja pyyhi ylimääräinen pois. Säilöntäaineeton ja dermatologisesti testattu.

Tiesitkö, että kaikki alkoi NIVEAn Cremestä?
Yli 100 vuotta sitten rakensimme perusteet nykyaikaiselle ihonhoidolle NIVEA Cremellä! Kaikki alkoi siitä, miten tri Isaac Lifschütz kehitti täysin uudenlaisen emulgaattorin; Euceritin, joka yhdistää öljyn ja veden erittäin hienoksi, muuttumattomaksi seokseksi. Kun tämä uudenlainen emugaattori esiteltiin Beiersdorfin kemistille ja perustajalleTri Oscar Troplowitzille, hän näki heti seoksen suuren potentiaalin. Tri Oscar Troplowitz oivalsi, että vesi-öljy-emulsiosta tulisi täydellinen perusta kosmeettiselle ihovoiteelle. Heidän tuli enää keksiä sille nimi. Löytääkseen nimen tri Troplowitzin täytyi vain katsoa itse voidetta. Kun emulsio oli valmis, se oli lumenvalkoista. NIVEA-nimi tulee latinankielisestä sanasta ”nix, nivis”, joka tarkoittaa lunta. Käännettynä NIVEA on kirjaimellisesti ”lumenvalkoinen”. NIVEA lanseerattiin joulukuussa 1911. Ensimmäinen ihovoiteemme syntyi. Tri Troplowitzin tavoitteena oli heti alusta alkaen kehittää laadukkaita tuotteita, joihin kaikilla on varaa. Tri Troplowitzin visio on säilynyt, sillä nykyään NIVEAlla on kattava tuotevalikoima, joka tarjoaa ammattitasoista hoitoa ja täyttää kaikki ihonhoitotarpeet.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Paraffinum Liquidum,Cera Microcristallina,Glycerin,Lanolin Alcohol,Paraffin,Panthenol,Magnesium Sulfate,Decyl Oleate,Octyldodecanol,Aluminum Stearates,Citric Acid,Magnesium Stearate,Limonene,Geraniol,Hydroxycitronellal,Linalool,Citronellol,Benzyl Benzoate,Cinnamyl Alcohol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä voide iholle. Jos haluat tehovaikutuksen niin levitä runsas kerros ja anna imeytyä. Pyyhi ylimääräinen pois noin 10 minuutin kuluttua.

Applicera dagligen på hela kroppen. Återapplicera på extra torra områden.

Tuotekoodi

7319470801035

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita