Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Tutustu syksyn miesten muodin trendeihin

Syyskuussa on aika raivata esille tyylikkäät ja lämpöiset syysvaatteet. Nyt saa pukeutua pehmeisiin neuleisiin, joita on helppo yhdistellä esimerkiksi perusfarkkujen kanssa. Olipa tyylisi sitten sporttinen, rento tai klassinen, meiltä löydät kiinnostavimmat muodin uutuudet nyt sesongin sävyissä.

Yksi normaalihintainen muodin tuote –20 % S-mobiilikupongilla tai verkkokaupassa sokos.fi koodilla ETUSI20. Etu on voimassa S-mobiilikupongilla yhdessä S-Etukortin kanssa 12.9.–8.10. ja koskee yhtä normaalihintaista pukeutumisen tuotetta. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Kirjaudu verkkokauppaan ja hyödynnä etu.

Osta miesten muotia

Tyylikästä sporttimuotia

Sporttinen tyyli on siirtynyt treenikentiltä ja vaelluspoluilta osaksi vapaa-aikaa. Urheilullinen fleece lämmittää viilenevässä säässä ihanasti ja sopii syksyn lisäksi hyvin myös talvipukeutumiseen. Sujauta fleecen alle trendikäs T-paita ja päällimmäiseksi värikäs toppatakki. Viimeistele tyylisi asuun sopivilla lenkkareilla tai nilkkureilla ja pehmeällä pipolla.

Osta T-paitoja

Osta kenkiä

Osta pipoja ja hattuja

Rentoa tyyliä syksyn väreissä

Syksy on mitä parhainta aikaa pukeutua siisteihin mutta rentoihin asukokonaisuuksiin. Helposti toisiinsa yhdisteltävät laadukkaat perusvaatteet takaavat asun, joka pysyy muodissa pitkään. Vaatekaapista tulisi löytyä ainakin chinot tai siniset perusfarkut, syksyn sävyihin sopiva neule, huppari tai collegepaita sekä hyvin istuvat alusvaatteet ja sukat. Bleiserillä tai kauluspaidalla lisäät asuun tyylikkyyttä. Älä unohda kenkiä ja asusteita, vaan valitse yllesi trendikkäät maiharit ja mieleisesi pipo.

Osta paitoja ja puseroita

Osta collegepaitoja

Osta farkkuja

Uutuuksia klassisen tyylin ystäville

Miesten klassinen tyyli koostuu monikäyttöisistä ja ajattomista vaatteista. Perusfarkut sopivat myös tähän tyyliin – yhdistä ne laadukkaaseen neuleeseen sekä piristäviin asusteisiin, kuten kaulahuiviin, lakkiin, nahkahanskoihin ja siisteihin kävelykenkiin. Parkatakki lämmittää mukavasti läpi syksyn ja talven.

Osta takkeja

Osta asusteita

Osta housuja

Lämmittävää neulemuotia

Nyt viimeistään on aika kaivaa neuleet esiin! Kesän jälkeen voi vihdoin pukeutua toinen toistaan pehmeämpiin neuleisiin, joita on helppo yhdistellä farkkuihin ja muihin vaatekerroksiin. Syksyn neuleissa näkyy väreinä esimerkiksi mustaa, beigeä, vihreää, tummansinistä ja viininpunaista.

Osta miesten neuleita

Syksyn muotia pluskoossa

Yhdistä tyylikäs kauluspaita, neule tai flanellipaita sopivaan alaosaan. Juuri omalle vartalotyypille sopivat housut löytyvät helposti, kun ottaa huomioon lahkeen pituuden ja vyötärön väljyyden. Siniset perusfarkut tulisi löytyä jokaisen miehen vaatekaapista, mutta myös chino-housut ovat trendikäs valinta.