Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Tehokosteuttavat suosikit kotimaiselta kauneuden asiantuntijalta

Kotimaisuus on Lumenelle yksi tärkeimmistä arvoista. Tiesitkö, että Lumenen oma tehdas sijaitsee Suomessa, Espoon Kauklahdessa?

Lumene pyrkii kehittämään tuotteensa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, ja Lumene onkin toiminut jo 20 vuotta kosmetiikan kiertotalouden pioneerina esimerkiksi hyödyntämällä tuotteissaan teollisuuden sivuvirtoja ja kehittämällä entistä vastuullisempia pakkausvaihtoehtoja. Tänä päivänä Lumene hyödyntää tuotteissaan noin 40:tä erilaista pohjoista raaka-ainetta, joista puolet on kehitetty elintarvike- ja metsäteollisuuden sivuvirroista ja esimerkiksi Lumenen kasvovoiteet on pakattu biopohjaiseen purkkiin*.

*Massataseeseen perustuva sertifioitu arvoketju.

Tehokasta kosteutusta ja raikkautta kaikille ihotyypeille

Syväkosteuttavat Lumene Nordic Hydra [Lähde] -ihonhoitotuotteet ovat valmistuneet myymälöiden hyllyille Lumenen Espoon tehtaalta jo vuodesta 2016. Nämä suosikkituotteet tuovat tehokasta kosteutusta ja raikkautta kaikille ihotyypeille tehokkaiden raaka-aineidensa ansiosta. Esimerkiksi sarjan seerumi ja päivävoiteet sisältävät tehokkaan yhdistelmän täyteläistävää kolminkertaista hyaluronihappoa, jonka avulla tuotteet kosteuttavat ihon eri kerroksia. Lisäksi tuotteissa on myös hyödynnetty Lumenen tietämystä luonnollisista pohjoisista raaka-aineista ja teollisuuden sivuvirroista saaduista ainesosista. Tuotteet sisältävät kosteuttavaa pohjoista luomukoivunmahlaa, joka kerätään luomusertifioiduista metsistä Pohjanmaalta. Osa tuotteista sisältää myös elintarviketeollisuuden jo pitkään hyödyntämää pohjoista levää, joka sitoo kosteutta hyaluronihapon tavoin ja saa ihon näyttämään täyteläisemmältä ja sileämmältä.

Testaa uusi Lumene Nordic Hydra [Lähde] Tehokosteuttava päivävoide SPF 50

Jo lyhyessä ajassa suosioon noussut Nordic Hydra [Lähde] Tehokosteuttava päivävoide SPF 50 on tuotesarjan uusin tulokas ja kesäpäivien luottotuote. Kevyen tuntuinen päivävoide SPF 50 suojaa ihoa auringon UVB/UVA-säteiltä samalla kosteuttaen ihoa intensiivisesti ja pitkäkestoisesti. Päivävoidetta on tehostettu pohjoisella koivunmahlalla ja kahdella erikokoisella hyaluronihapolla, jotka syväkosteuttavat ja sitovat kosteutta ihoon saaden sen näyttämään kuulaalta ja kosteutetulta. Kevyt voidekoostumus levittyy iholle vaivattomasti ja imeytyy välittömästi ilman rasvaista tai tahmeaa tunnetta. Ilmavan kevyt lopputulos ilman valkoista kerrosta tekee tuotteesta täydellisen jokapäiväiseen käyttöön ja sopii kaikille ihotyypeille ja ihonsävyille.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan