Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Hehkuva ja raikas kesämeikki Lumene Natural Glow -tuotteilla

Kaipaatko helppoa ja nopeaa meikkirutiinia kesäksi? Lumene Natural Glow -tuotteilla loihdit luonnollisen heleän ja raikkaan meikin neljässä vaiheessa. Tutustu rutiinin vaiheisiin alta.

Natural Glow -meikkirutiini

1. Pohjusta

Pohjustusvoide lisää meikin kestävyyttä ja luo seuraaville meikkituotteille tasaisen pohjan. Pohjoista lakkaa sisältävä Lumene Natural Glow Kosteuttava pohjustusvoide kosteuttaa ja heleyttää ihoa käytön aikana ja sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka antavat iholle välitöntä hehkua.

Levitä pohjustusvoide sormin tai meikkisiveltimellä.

Ladataan

2. Tasoita

Tasoita kasvojesi ihonsävyä Lumene Natural Glow Heleyttävällä meikkivoiteella, jonka ilmavan kevyt koostumus antaa viimeistellyn, luonnollisen hehkuvan lopputuloksen. Tuotteen hengittävä koostumus myös auttaa kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa pohjoisen lähdeveden ja pohjoisen lakan avulla. Meikkivoide sisältää aurinkosuojakertoimen 20, joka suojaa ihoa kaupunkikäytössä auringon haitallisilta UVA/UVB-säteiltä.

Levitä meikkivoidetta meikkisienellä, meikkisiveltimellä tai sormin. Kevyen koostumuksen takia tuotetta voi myös kerrostaa, kun haluat peittävämmän lopputuloksen.

Ladataan

3. Varjosta

Tuo seuraavaksi lisää ulottuvuutta kasvoillesi varjostamalla kasvojen reunoja Lumene Natural Glow Aurinkopuuterilla, joka antaa kasvoillesi luonnollisen kauniin auringon hehkun. Tuotteen kirkastavaa pohjoista lakkaa sisältävä koostumus ja valoa heijastavat pigmentit luovat hyvinvoivan, kesäisen hehkun ja puolimatan lopputuloksen.

Käytä aurinkopuuterin levittämiseen isoa meikkisivellintä, esimerkiksi puuterisivellintä. Levitä tuotetta kevyesti ohimoille hiusrajan lähettyville sekä poskiluiden ja leukaluun alle. Kokeile tuotetta myös luomilla tuomaan kevyttä auringon hehkua katseeseen.

Ladataan

4. Korosta

Korosta poskipäitä Lumene Natural Glow Voidemaisella meikkipuikolla. Voidemainen koostumus luo hehkua ja väriä jo yhdellä sipaisulla levittyen kauniisti ihollesi. Tuote sisältää heleyttävää pohjoista lakkaa.

Levitä tuotetta suoraan kasvojen iholle ja häivytä sormin taputtelemalla, meikkisiveltimellä tai meikkisienellä.

Meikkivinkki: Luo trendikäs monokromaattinen meikki käyttämällä samaa meikkipuikkoa myös silmäluomilla ja huulilla.

Ladataan

Viimeistele ripsivärillä

Viimeistele meikki korostamalla silmiäsi ripsivärillä. Lumene Nordic Berry -ripsivärit hoitavat ja ravitsevat ripsiäsi käytön aikana. Valitse uusi Lumene Nordic Berry Length & Volume Mascara, kun haluat pidentävän ja tuuheuttavan ripsivärin katsetta kauniisti avaavalla lopputuloksella. Mustan sävyn lisäksi löydät tuotteen myös ruskean sävyisenä, ja sillä luot halutessasi pehmeämmän näköisen silmämeikin.

Kun haluat näyttävän pitkät, erotellut ja kauniin kaarevat ripset vedenkestävällä koostumuksella, valitse ikoninen Lumene Nordic Berry Curl Waterproof Mascara. Halutessasi vesiliukoisen ripsivärin samalla upealla lopputuloksella löydät valikoimasta myös Lumene Nordic Berry Curl Mascaran ilman vedenkestävää pitoa.

Ladataan
Ladataan
Ladataan