Sisältöön
Emmy-myyntilaatikot löytyvät kaikista Sokos-tavarataloista.Emmy-myyntilaatikot löytyvät kaikista Sokos-tavarataloista.

Tee tilaa vaatekaappiisi, tienaa rahaa tilillesi

Kaikista Sokos-tavarataloista löytyvät Emmy-myyntilaatikot tarjoavat helpon ja turvallisen tavan myydä vähäiselle käytölle jääneet vaatteet eteenpäin ja ansaita rahaa.

Sokos-tavaratalojen Emmy-myyntilaatikot ovat helppo ja turvallinen tapa myydä vähäiselle käytölle jääneet merkkivaatteet eteenpäin ja ansaita rahaa. Emmyn avulla sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi tuotteiden valokuvaamisesta, hinnoittelusta ja lähettämisestä. Siistin vaatekaapin ja lisätienestien ohella laadukas tuote säilyy käytössä pitkään ja edistää kestävää kiertotaloutta vaate kerrallaan.

Sokos Tampereella ja Sokos Helsingissä on mahdollista kokea ainutlaatuiset kestävän muodin osastot. Emmyn laadukkaiden second hand -vaatteiden lisäksi Tampereen tavaratalossa on saatavana korjausompelua, kierrätysmateriaaleista valmistettua muotia, hukkatekstiilien keräyspiste sekä paikallisten vaatesuunnittelijoiden lähellä tuotettua muotia. Helsingin tavaratalosta löydät vaativampaankin käyttötarkoitukseen taipuvan muodin valikoiman, joka kuvastaa ajattomia klassikkoja, laatua ja harmonisia väriyhdistelmiä. Tervetuloa poimimaan inspiraatiota omaan tyyliin!

Emmy on Suomen suurin verkkokauppa käytetyille naisten, miesten ja lasten merkkivaatteille, -kengille, -asusteille ja aurinkolaseille. Valikoimasta löydät noin 90 000 käsin tarkastettua laatutuotetta sekä upeita viikoittain saapuvia uutuuksia. Keväällä 2023 alkanut Sokoksen ja Emmyn yhteistyö on tärkeä osa S-ryhmän vastuullisuusohjelmaa, jonka yksi keskeinen tavoite on kestävän kuluttamisen edistäminen yhdessä asiakkaiden kanssa.

Näin myyt Emmyssä

1. Karsi

Tee vaatekaappiisi inventaario ja mieti samalla, millaisia vaatteita olisit itse valmis ostamaan. Myyntiin tulevien vaatteiden tulee olla hyväkuntoisia merkkivaatteita, puhtaita ja tahrattomia. Tutustu Emmyssä myytäviin merkkeihin.

2. Pakkaa

Täytä Emmyn myyntilähete verkossa ja pakkaa myytävät tuotteet ohjeiden mukaisesti. Merkitse pussiin Emmy-lähetystunnuksesi ja pudota pussi Sokos-tavaratalon Emmy-myyntilaatikkoon. Jos myyntilaatikko on täyttynyt, ilmoita asiasta Sokoksen henkilökunnalle tai ota yhteyttä Emmyn asiakaspalveluun.

3. Odota

Tuotteet käsitellään saapumisjärjestyksessä. Tämän jälkeen ne tarkistetaan, arvioidaan, valokuvataan ja niistä kirjoitetaan tuotetiedot verkkokauppaa varten. Normaalisti tuotteet saapuvat verkkokauppaan noin 2–3 viikossa niiden lähettämisestä. Huomioithan, että osa Emmylle toimitetuista vaatteista on myynnissä ainoastaan Sokos Tampereen tavaratalossa.

4. Ansaitse

Saat jokaisesta tilityksestä ilmoituksen sähköpostiisi. Voit seurata verkkokaupassa ja Sokos Tampereella olevien tuotteiden myyntiä reaaliaikaisesti myös omalla Emmy-tililläsi. Myymättä jääneet tuotteet voidaan lahjoittaa hyväntekeväisyyteen tai palauttaa takaisin myyntiajan päättymisen jälkeen. Kirjaudu asiakastilillesi.