Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Syksy – tee siitä omasi

Oletko ikuisesti kesän lapsi vai odotatko jo kunnon syyssäitä? Oli tyylisi mikä tahansa, tyylin tavaratalon ammattilaiset auttavat ihan jokaista löytämään uuden sesongin suosikit vaatekaappiin, meikkipussiin ja kotiin. Tule hakemaan ideoita omaan tyyliisi ja inspiroidu syksyn ihanista uutuuksista Sokoksella, Sokos Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi 12.9–8.10.

Osta naisten muotia

Osta miesten muotia

Osta kosmetiikkaa

Osta kodin tuotteita

Tarjoamme yhden normaalihintaisen muodin tuotteen –20 % S-mobiilikupongilla tai verkkokaupassa sokos.fi koodilla ETUSI20. Etu on voimassa S-mobiilikupongilla yhdessä S-Etukortin kanssa 12.9.–8.10. ja koskee yhtä normaalihintaista pukeutumisen tuotetta. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Kirjaudu verkkokauppaan hyödyntääksesi S-Etukorttiedun.

Tutustu syksyn naisten muodin trendeihin

Oletko tyyliltäsi värikäs vai suositko ennemmin hillittyä? Kesän jälkeen on ihana sukeltaa taas kerrospukeutumisen maailmaan ja kaivaa kaapista esille kaikki ihanat syysvaatteet ja -asusteet sekä kunnon kengät. Tämän syksyn muodissa näkyy vahvoja värejä, yksinkertaista ja kestävää minimalismia, sekä luonnonläheistä ja boheemia tyyliä. Tutustu syksyn naisten muodin trendeihin ja inspiroidu!

Tutustu naisten muodin trendeihin

Tutustu miesten syysmuotiin

Syyskuussa on aika raivata esille tyylikkäät ja lämpöiset syysvaatteet. Nyt saa pukeutua pehmeisiin neuleisiin, joita on helppo yhdistellä esimerkiksi perusfarkkujen kanssa. Olipa tyylisi sitten sporttinen, rento tai klassinen, meiltä löydät kiinnostavimmat muodin uutuudet nyt sesongin sävyissä.

Tutustu miesten syksyn muodin trendeihin

Sporttisena arkeen

Syksyn tullessa on mukava palata arkeen ja kuntoilun pariin. Sokoksen laajasta pukeutumisen valikoimasta hankit juuri oikeanlaiset vaatteet ja kengät syksyn kotikuntoiluun, hikisiin treeneihin sekä leppoisiin ulkoiluhetkiin – tai ihan vain sporttiseen arkityyliin.

Lue lisää naisten ja miesten sporttityylistä