Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Näkyvästi puhtaampi iho 7 päivässä – NIVEA Derma Skin Clear -tuotteilla!

Uusi NIVEA Derma Skin Clear -tuotesarja on kehitetty erityisesti epäpuhtaan ihon hoitoon. Tuotteet puhdistavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti, antaen näkyvät tulokset vain 7 päivässä!

Yleisintä epäpuhdas iho on teini-ikäisillä ja heistä neljä viidestä kärsiikin aknesta tai epäpuhtaasta ihosta. Epäpuhdas iho voi kuitenkin vaivata vanhempanakin, ja lähes 80 % ihmisistä kärsii aknesta jossakin vaiheessa elämää. *

Uudet NIVEA Derma Skin Clear -tuotteet sekä puhdistavat että kirkastavat ihoa ja vähentävät näkyvästi epäpuhtauksia muun muassa salisyylihapon ja niasiiniamidin avulla. Sarjaan kuuluu kemiallinen yökuorintavoide, kasvojen puhdistusgeeli, kasvovesi ja kuorintavoide – kaikki vegaanisia ja kliinisesti testattuja. Luo tuotteilla toimiva ihonhoitorutiini, jonka avulla saat ihostasi näkyvästi puhtaamman ja kirkkaamman jo 7 päivässä. Käyttämällä tuotteita yhdessä ja säännöllisesti, saavutat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tutustu tuotteisiin:

NIVEA Derma Skin Clear Chemical Exfoliator -kemiallinen kasvojenkuorintavoide yöksi sisältää korkean pitoisuuden (8 %) AHA- ja BHA-happoja (glykoli- ja salisyylihappo) ja niasiiniamidia. Kemiallinen yökuorinta toimii yön aikana keratolyyttisesti ja vähentää epäpuhtauksia sekä ehkäisee niiden syntymistä. Kuorintavoide parantaa ihon rakennetta ja tekee ihosta puhtaamman vain 7 päivässä. Sopii jokailtaiseen käyttöön.

NIVEA Derma Skin Clear Anti-Blemish Wash Gel -kasvojenpuhdistusgeeli syväpuhdistaa ihon, poistaa iholta ylimääräistä öljyä ja puhdistaa ihohuokoset. Se sisältää salisyylihappoa ja niasiiniamidia ja sopii käytettäväksi aamuin illoin.

NIVEA Derma Skin Clear Toner -kasvovesi kosteuttaa ihoa ja palauttaa epäpuhtaan ihon tasapainon. Sen vaikuttavat aineet ovat salisyylihappo ja niasiiniamidi. Aamuin ja illoin käytettäväksi sopiva kasvovesi ei tuki ihohuokosia ja parantaa ihon kuntoa näkyvästi vain 7 päivässä.

NIVEA Derma Skin Clear Anti-Blemish Scrub -kasvojenkuorintavoide vähentää epäpuhtauksia ja mustapäitä. Se avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja parantaa ihon kuntoa ja rakennetta. Sisältää salisyylihappoa ja niasiiniamidia. Kuorintavoidetta voi käyttää noin 2-3 kertaa viikossa ihon kunnon mukaan.

*Lähde: University of Limerick Research, syyskuu 2018

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan