Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Mitä meikin alle – Näin juhlameikki pysyy kauniina koko illan

Juhlameikin alla piilee sen salaisuus. Ihoa hoitavat tuotteet ja huolellinen pohjustus varmistavat, että meikki näyttää hyvältä ja pysyy koko illan. Tutustu vinkkeihin ja löydä tuotteet, joilla loihdit upean ja kestävän pohjan juhlameikille.

Osta meikkejä

Osta ihonhoitotuotteita

Kestävän meikkipohjan perusta on hyvä ihonhoito. Varmista siis, että ihosi on hyvin kosteutettu ennen kuin alat työstämään itse meikkiä. Hyvän ihonhoidon tulisi olla jokapäiväinen rutiini, mutta sen lisäksi voit varautua juhliin tehokosteuttamalla ihoa erilaisilla seerumeilla.

Voit myös parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä poistamalla kasvohöylällä kasvoilta untuvaiset, pehmeät velluskarvat sekä muut ei-toivotut karvat. Kasvohöylä kuorii samalla kuollutta solukkoa ihon pinnalta tehden ihosta helemmän näköisen. Kun karvat ovat poissa, levittyy myös meikki tasaisemmin.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Osta kasvojen ihonhoitotuotteita

Kun ihonhoidosta on huolehdittu, on vuorossa huolellinen pohjustus. Valitse ihotyypillesi sopiva pohjustusvoide ottaen huomioon sen, millaista meikkiä toivot. Pohjustusvoiteita on moneen tarpeeseen; kosteuttavia, rauhoittavia, punoitusta neutralisoivia ja kiiltoa hillitseviä. Lisäkosteutusta kaipaavan kannattaa harkita seerumin ja pohjustusvoiteen yhdistelmää.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Osta pohjustusvoiteita

Parhaan tuloksen saat käyttämällä erillisiä pohjustustuotteita silmä- ja huulimeikille. Pohjustamalla silmämeikin varmistat, että luomiväri ei kerry luomivakoon ja meikki näyttää raikkaalta ja kauniilta pitkään. Huulten pohjustus puolestaan tekee huulimeikistä tasaisemman, kauniimman ja kestävämmän.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan