Sisältöön
Kuvassa miesten kauluspaitoja, poolopaita ja housut. Kuvassa myös mies, joka istuu miesten kevään muodin vaatteissa tuolilla kädet puuskassa. Kuvassa miesten kauluspaitoja, poolopaita ja housut. Kuvassa myös mies, joka istuu miesten kevään muodin vaatteissa tuolilla kädet puuskassa.

Tyylikkäänä läpi kevään – Tutustu miesten muodin trendeihin

Miesten kevätpukeutumista inspiroi klassinen ja ajaton tyyli. Vaatteissa korostuu yksinkertaisuus, selkeät linjat sekä maanläheiset värit. Keväällä yhdistellään farkkuja, pellavahousuja sekä ruutukuosia. Tutustu miesten kevään trendeihin Sokoksella ja Sokoksen verkkokaupassa.

Tuplafarkkua ja tyylikkäitä yhdistelmiä

Kevät toi tullessaan uusia tuulia myös muodin rintamalla. Valitse klassiseen tyyliin sopivat pellavahousut, reisitaskuhousut tai ajattomat farkut. Kun vaatekaapin sisältö on hyvin suunniteltu ja värit ovat keskenään yhteensopivia voi keväisiä asuja muunnella ja muokata helposti lähes loputtomin eri keinoin. Tuplafarkku on kevään ehdoton hitti, mutta jos kaipaat vaihtelua, voit yhdistellä farkkuja rohkeasti ruudullisen kauluspaidan tai klassisen yksivärisen neuleen kanssa. Luo persoonallinen ilme valitsemalla vaivattomasti yhdisteltäviä vaatekappaleita ja anna luovuutesi kukkia. Pidä kokonaisuus minimalistisena ja valitse helposti yhdisteltäviä värejä kuten ruskeaa, tummansinistä ja harmaata tai testaa jotain kauden trendiväreistä. Ilmojen lämmetessä paksummasta materiaalista valmistetut paidat toimivat myös paitatakkeina.

Löydä ajankohtaiset miesten muotitrendit Sokoksen valikoimasta ja päivitä vaatekaappisi kevääseen sopivaksi. Luo oma tyylisi yhdistelemällä trendikkäitä vaatteita ja lisää persoonallista särmää asusteilla. Kevään muodissa on tilaa luovuudelle ja ajattomalle tyylikkyydelle!

Osta ajankohtaista miesten muotia

Osta miesten housuja

Osta miesten paitoja

Osta miesten asusteita