Sisältöön
Miesten vaatteita miesten kerrospukeutumiseen. Poolopaita, hybriditakki, kerrastohousut, pipo & kaulahuiviMiesten vaatteita miesten kerrospukeutumiseen. Poolopaita, hybriditakki, kerrastohousut, pipo & kaulahuivi

Trendikäs ja sporttinen kerrospukeutuminen

Talvilomalla ei tarvitse hytistä – sen varmistavat mukavat kerrospukeutumisen avainvaatteet kuten pehmeät merinovillaiset alusasut ja lämpimät untuvatakit. Talven sporttiseen katutyyliin sopivat täydellisesti myös poolopaidat, hupparit sekä yksinkertaiset pipot. Kevättä kohti mentäessä miesten kenkätrendit ovat ihailtavan moninaisia. Valittavana on klassisten lenkkareiden ohella tyylikkäät tennarit sekä kovalle käytölle sopivat ulkoilujalkineet hyvää pitoa antavilla ja vedenpitävillä ominaisuuksilla. Tutustu ohessa miesten muodin kiinnostavimpiin uutuuksiin. Lisää muodin parhaita poimintoja löydät Sokos-tavarataloista sekä verkkokaupasta sokos.fi. Tervetuloa ostoksille!

Osta miesten muotia

Ulkotakit talviseen urheiluun ja keväiseen keliin

Sadetta, tuulta, tuiskua ja aurinkokin voi pilkistää – kevätsää voi tuoda kaikkea tullessaan. Tyylikäs ja lämmittävä ulkotakki pitää kylmän ja viiman loitolla. Loistavien teknisten ominaisuuksien myötä täydellinen valinta kylmien säiden urheiluharrastuksiin ja ulkoiluun on hybriditakki. Kevyellä toppauksella varusteltu hybriditakki sopii myös erinomaisesti alkukevään ulkoilu- ja vapaa-ajan takiksi. Miellyttävän ohut ja kevyt hybriditakki sopii täydellisesti myös kerrospukeutumiseen, toisen takin alle lämpöä eristäväksi välikerrokseksi.

Kevytuntuvatakki on tyylikäs valinta kaupunkiin ja ulkoiluun. Kevytuntuvatakki lämmittää sopivasti säällä kuin säällä, koska se mukautuu kehon ja ympäristön lämpötilaan. Kevytuntuvatakki sopii niin rentoon vapaa-ajan käyttöön kuin kevyessä pakkassäässä ulkoiluun. Kevytuntuvatakki on paksua untuvatakkia kevyempi ja hengittävämpi vaihtoehto ja se on helppo pakata mukaan esimerkiksi toisen takin taskuun tai reppuun. Kevytuntuvatakkia voi käyttää sellaisenaan tai sen voi pukea toisen takin alle eristäväksi lämpökerrokseksi

Osta miesten takkeja

Kerrosta asusteilla

Kerrospukeutumisen idea jatkuu läpi vaatetuksen ja ulottuu siten myös asusteisiin. Mitoita ja valitse asusteet yhteensopiviksi ulkotakin, kenkien ja housujen kanssa. Jo lenkkareita ja tennareita vaihtelemalla luot asuun täysin uudenlaisen fiiliksen. Lenkki- ja hiihtopoluilta aiemmin tuttu kauluri valtaa alaa miesten asusteiden suosikeissa – siisti, niukkailmeinen ja sporttinen kauluri sopii oikeastaan minkä tahansa takin kanssa yhteen. Mikäli kuitenkin valitset alle poolopaidan, kiedottava huivi on tällöin parempi vaihtoehto. Myös yksinkertaiset pipot ja käsineet kuuluvat luontevasti osaksi talven säitä.