Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Löydä ihotyypillesi sopivat Lumene-meikkivoiteet ja -pohjustustuotteet unelmiesi lopputuloksella

Kaunis ja pysyvä meikkipohja syntyy, kun valitset ihotyypillesi sopivan meikkivoiteen ja pohjustustuotteet. Lumenen meikkivoiteet ja pohjustustuotteet sisältävät ihoa hoitavia ainutlaatuisia pohjoisen luonnon raaka-aineita, jotka hoitavat ihoasi ja takaavat kauniin lopputuloksen, haluatpa säteilevää hehkua tai täysin peittävää mattaa. Tutustu Lumenen meikkivoide- ja pohjustustuotteisiin ja löydä täydellinen meikkipohjasi.

Natural Glow

Natural Glow -tuotteet sopivat sinulle, joka haluat läpikuultavaa hohtavaa peittävyyttä meikkipohjaasi. Tuotteiden heleyttävät ja kosteuttavat raaka-aineet tekevät niistä erityisen sopivan kuivalle, seka- ja normaalille iholle.

CC

CC Color Correction -tuotteet sopivat sinulle, joka haluat tasaisen ja heleän meikkipohjan sekä häivyttää kasvojesi punaisuutta ja tasoittaa ihosi sävyä. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

STAY

STAY-meikkivoide sopii sinulle, jos haluat puolipeittävän, pitkäkestoisen ja kuulaan mattapintaisen lopputuloksen, joka tuntuu kuin toiselta iholta. Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

BLUR

Blur-tuotteet häivyttävät ihon pieniä virheitä ja ihohuokosia antaen virheettömän, puolimatan lopputuloksen, joka kestää jopa 16 tuntia. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

MATTE

Matte Oil-control -tuotteet luovat peittävän, koko päivän kestävän ja luonnollisen mattapintaisen meikkipohjan. Tuotteen hoitavat raaka-aineet vähentävät ylimääräistä kiiltoa ja häivyttävät ihohuokosia sekä epäpuhtauksia tehden niistä erityisen sopivia rasvoittuvalle ja sekaiholle.