Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Löydä herkän ihon vahvuus Lumenen kolmen askeleen ihonhoitorutiinilla

Vahvista ja rauhoita herkkää ihoa pohjoisen luonnon ja tieteen tehostamilla ihonhoitotuotteilla. Uusi Lumene HERKKÄ -kasvojenhoitosarja on kehitetty erityisesti herkälle iholle yhteistyössä suomalaisen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteiden laadukkaat ja miellyttävät koostumukset sisältävät ihon suojakerrosta vahvistavia kaurakeramideja sekä rauhoittavaa ja kosteuttavaa mustikkaa. Ota käyttöösi Lumene HERKKÄ -ihonhoitorutiini ja koe hyvinvoivan ja rauhoittuneen tuntuinen iho.

1. Silmänympärysvoide

Levitä pieni määrä HERKKÄ Rauhoittavaa & ravitsevaa silmänympärysvoidetta silmänympärysalueelle tuomaan rauhoitusta ja syväkosteutusta.

2. Seerumi

Levitä seuraavaksi puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle pehmeän geelimäinen HERKKÄ Rauhoittava seerumi, joka rauhoittaa ja kosteuttaa välittömästi.

2. Kosteusvoide tai kosteusemulsio

Lopuksi lukitse kosteus ihollesi käyttäen joko HERKKÄ Rauhoittavaa & Ravitsevaa päivävoidetta tai kevyempää HERKKÄ Rauhoittavaa kosteusemulsiota. Iltarutiinissasi vaihda päivävoide tai kosteusemulsio HERKKÄ Rauhoittavaan & ravitsevaan yövoiteeseen.