Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Kuin ihka uusi! Uudelleen täytettävät meikkipakkaukset

Uudelleen täytettävä meikkituote on ympäristöystävällisempi valinta. Tutustu valikoimamme meikkeihin, joiden pakkaukset voi kätevästi täyttää uudelleen.

Osta meikkien täyttöpakkauksia

Osta kosmetiikkaa

Kermaista ja pitkäkestoista

Fenty Beauty Icon Refillable Semi-Matte Lipstick -huulipunan puolimattainen ja kermainen koostumus antaa huulille tasaisen, pehmeän ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Huulipuna sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja ravitsevia C- ja E-vitamiineja.

Ladataan
Ladataan

Täyteläistä punaa

Sensai Lasting Plump Lipstick on pitkäkestoinen hoitava huulipuna, joka antaa huulille upean kiillon ja täyteläisen, runsaan värin. Huulipunan koostumus tasoittaa näkyvästi huulten juonteita luoden täyteläisen vaikutuksen.

Ladataan
Ladataan

Monenlaisiin rajauksiin

Sensain nestemäinen rajauskynä on vesiliukoinen, ja sen sulava jälki mahdollistaa erilaisten lookien luomisen aina klassisen rohkeista ohuisiin siipimäisiin rajauksiin.

Ladataan
Ladataan

Pehmeästi luonnollista

Sensain Styling Eyebrow Pencil -kulmakynän koostumus on pehmeän puuterimainen. Soikean muotoisella erikoiskärjellä saa aikaan luonnolliset kulmakarvat.

Ladataan
Ladataan

Eloisuutta huulille

Lancômen L'Absolu Rouge Cream -huulipuna tekee huulista miellyttävän tuntuiset, pehmeät ja eloisan väriset. Ikoniseen koostumukseen on lisätty kosteuttavaa ruusubalsamia sekä yhdistelmää hyaluronihappoa ja kylmäpuristettua öljyä, jotka yhdessä tekevät huulista ihanan tuntuiset jopa 18 tunnin ajaksi.

Ladataan
Ladataan