Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Lahjaksi kotimaista designia

Suositut kotimaiset merkit ovat tunnettuja kauniista tyylistään, laadukkaasta designistaan ja ainutlaatuisesta luovuudesta, jollaista on vaikea löytää muualta. Anna siis lahjaksi suomalaista luovuutta ja laatua, josta lahjansaaja voi nauttia pitkään – samalla tuet kotimaisten brändien arvokasta työtä.

Nappaa parhaat joululahjavinkit kotimaisen muotoilun ystävälle Sokoksen, Sokos Emotionin ja verkkokaupan sokos.fi valikoimasta. Lisää lahjavinkkejä löydät omasta joulukaupastamme!

Katso kaikki joulun lahjaideat joulukaupasta

Mukavaa ja tyylikästä

Marimekon raidallinen Pitkähiha-paita on valmistettu klassisesta Tasaraita-kuosisesta puuvillatrikoosta, joka pysyy muodissa vuodesta toiseen. Paidan ohella lahjapaperiin voi kääräistä saman merkin trendikkään Runoja-hupparin tai Nanson kauniin rennon mekon. Yöpaita puolestaan on ihanan henkilökohtainen lahja, jolle löytyy aina käyttöä. Ratian pyjamat ovat tunnettuja laadustaan ja raikkaista kuoseistaan.

Mukava collegeasu sopii rentoihin päiviin kotona tai vapaalla. Kotimaisen Billebeinon suunnittelu saa inspiraationsa taiteesta ja urheilusta. Merkin tavoitteena on valmistaa laadukkaita ja kestäviä vaatteita ja olla osallisena vastuullisemman muotiteollisuuden rakentamisessa. Trendikäs Makia panostaa yhtä lailla kestävyyteen sekä vaatteiden käytännöllisyyteen pohjoisessa ilmastossamme.

Osta naisten muotia

Osta miesten muotia

Mikäpä sen parempi lahja kirpeisiin loppuvuoden säihin, kuin lämmittävät merinovilla-asusteet? Tuohimäen tyylikkäät ja käytännölliset neuleasusteet ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta luonnosta. Asusteista löytyy reilusti valinnanvaraa naisille sekä miehille niin herkullisissa trendiväreissä kuin rauhallisessa perusvärityksessä. Myös muotisuunnittelija Katri Niskasen lämmin ja tiiviisti neulottu merinokauluri on pehmeä ja sopii hyvin lisäkerrokseksi takin alle.

Osta asusteita

Kosmetiikan lahjapakkaukset

Valmiit kosmetiikan lahjapakkaukset ovat varmoja valintoja niin naisille kuin miehillekin. Hemmottelevia lahjapakkauksia tarjoavat niin ikään kotimaiset luonnonkosmetiikkamerkit MuruMuru ja Taika sekä Lumene tehokosteuttavalla [LÄHDE]- sekä miehille suunnatulla virkistävällä [RAIKAS]-tuoteperheillään, jotka sisältävät pohjoisen luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. Miehiä hemmotellaan lisäksi Cutrinin Routa-hiustuotepaketilla, jonka yhtenä ainesosana on hiuksia ulkoisilta rasitteilta suojaava kuusenoksantyviuute.

Tutustu kosmetiikan lahjapakkauksiin

Lahjaksi lämmintä tunnelmaa

Kodin tuotteet ovat kauniita ja käytännöllisiä lahjoja, jotka ovat erityisen mieluisia, jos lahjansaaja pitää sisustamisesta ja arvostaa estetiikkaa.

Talven keskellä pehmeät peitot ja huovat tuovat kotiin paljon kaivattua lämpöä. Vuodenvaihde onkin oiva aika päivittää untuvapeitto uuteen, ja Joutsenen SUOJA-untuvapeiton alla viileätkin yöt tuntuvat lämpimiltä ja turvallisilta. Ihana lisä kotisohvalle taas on kotimaisen Annon muhkea villahuopa, joka on valmistettu Uuden-Seelannin villasta Öko-Tex-standardin mukaisesti. Myös Pentikin Vilja-torkkupeitto tuo lämpöä ja kaunista ilmettä kotiin Minna Niskakankaan suunnitteleman kuosin modernilla muotokielellä. Käytännöllinen Lapuan Kankureiden villasta valmistettu huivi taas on helppo kietaista harteille, kun viluttaa.

Osta kodin tuotteita

Onko ihanampaa tunnetta, kuin kääriytyä pehmeään pyyhkeeseen saunan- tai suihkunraikkaana? Luin Livingin kätevän spamekon avulla tunteesta voi pitää kiinni hieman pidempään. Merkin tarina alkoi pyyhkeiden suunnittelun parista ja sen tuotteet edustavat rakkautta arkea kohtaan. Luin Livingiltä löytyy vastuullisia tuotteita, jotka ovat käytännöllisiä, mutta tuovat arkisiin hetkiin kuitenkin ripauksen hemmottelua.

Osta kodin tekstiilejä

Makuhermojen hemmotteluun voi antaa lahjaksi kotimaisia makeisia tai aistillisen mausteseoksen. Kotimaisen Metsä/Skogenin mausteseokset tuovat luonnon lähelle. Metsä/Skogenin missio onkin edistää ihmisten ja metsien hyvinvointia luontoyhteyden kautta.

Osta herkkuja