Sisältöön
Nainen pitelee aurinkolaseja kädessään ja hymyilee.Nainen pitelee aurinkolaseja kädessään ja hymyilee.

Kolme ideaa naisten vapaa-ajan tyyliin

Vapaa-ajan pukeutumisessa on kiva panostaa mukavuuteen, mutta se ei tarkoita, että tyylistä täytyisi tinkiä. Kokosimme kolme erilaista ideaa naisten monikäyttöiseen ja tyylikkääseen vapaa-ajan pukeutumiseen. Tutustu lookeihin, inspiroidu ja löydä oma tyylisi!

Skandinaavinen tyyli.

1. Skandinaavinen tyyli

Käytännönläheinen minimalismi sekä laadukkaat materiaalit tekevät skandinaavisesta tyylistä ajattoman ja elegantin. Pue yllesi klassinen kauluspaita rentojen farkkujen kanssa ja sido harteille kaunis neule vilun varalta. Neutraalit sävyt sopivat moneen tilanteeseen ja niitä on helppo yhdistää keskenään.

Nainen villatakissa pitelee kukkakimppua sylissä.

2. Pehmeä kotityyli

Talvella on ihana pukeutua pehmeisiin ja lämpimiin materiaaleihin. Rentoudu kotona mukavissa kashmir-housuissa sekä lämpöisessä, väljässä pastellineuleessa. Villaiset tohvelit pitävät myös jalat lämpiminä.

Nainen sinisessä villakangas takissa.

3. Monikäyttöinen arkityyli

Rento neulemekko on monikäyttöinen ja tyylikäs valinta niin kotiin kuin kaupungille. Pue mekon kaveriksi raikas laventelinsininen takki, joka on täydellinen yhdistelmä talvea ja lähestyvää kevättä. Suojaa silmiä auringolta ajattomilla tummilla aurinkolaseilla.