Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Monipuolista, mutta trendikästä

Syksyn upeimmat kosmetiikkatuotteet tuovat kesäisen hehkun takaisin kasvoille, hoitavat vartalon ihoa sekä tuovat intensiivisiä sävyjä silmämeikkiin.

Osta kosmetiikkaa

Tutustu myös muihin tämän hetken kuumimpiin kosmetiikkatuotteisiin

Kesäinen hehku vuoden ympäri

Auringonhohtoisista kasvoista ei tarvitse luopua, vaikka syksy onkin jo saapunut. Bondi Sandsin itseruskettavat tipat tuovat kasvoille ihanan rusketuksen sekä kauniin hehkun. Tipat on rikastettu australialaisilla kasviperäisillä aineilla, ja ne sopivat herkälle iholle.

Ruusu ja kahvi yhteen sopii

Tom Fordin Café Rose -tuoksussa estottoman aistikas ruusu kietoutuu hienovaraisesti yhteen vivahteikkaan tumman kahvin kanssa. Tuoksu on sensuellin täyteläinen ja uhkuu pirskahtelevaa kukkaisuutta.

Luonnollisuus kunniaan

Iho saa näyttää nyt mahdollisimman luonnolliselta. MAC Cosmeticsin uusi MAC Studio Radiance Serum-Powered Foundation -meikkivoide antaa puolipeittävän, heleyttävän lopputuloksen. Koostumus on kerrostettava, ja se kestää jopa 12 tuntia.

Varmaa peittävyyttä

Smashboxin peiteaineen kevyt koostumus levittyy pehmeästi ja pysyy kauniina jopa 24 tuntia. Peiteaine on sään ja hikoilun kestävä.

Värien ilottelua

Loistelias ja värikylläinen silmämeikki kuuluu tämän vuoden meikkitrendeihin. NYX Professional Makeupin uudistuneessa luomiväripaletissa on 16 sävyä, jotka näyttävät iholla yhtä intensiivisiltä kuin paletissa. Luomivärien koostumus on vegaaninen.

Trendikäs vuodesta toiseen

Contouring, kasvojen korostaminen varjostusten ja korostusten avulla, pitää edelleen pintansa. KVD Beautyn varjostus- ja korostuspaletista löytyy mattapintaisia värejä. Paletin rasia on uudelleentäytettävä.

Monipuolista ihon kuorintaa

Tree Hutin mehukas sokerikuorinta paitsi kuorii ihon myös kosteuttaa ja kiinteyttää sitä. Kuorinta sisältää tehokkaasti kosteuttavaa sheavoita ja vesimelonia sekä silottavaa ja kiinteyttävää vegaanista kollageenia.

Vegaanista tasoittamista

It Cosmeticsin peitevoide peittää pigmenttiläiskiä sekä ihonsävyn epätasaisuuksia ja kosteuttaa ihoa 24 tuntia. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, ja sen koostumus on vegaaninen.

Huoliteltu kulmalook

Kulmakarvat saavat olla nyt luonnollisen tuuheat – jotka ovat kuitenkin siististi huolitellut. IsaDoran pitkäkestoinen kulmavaha toimii helppokäyttöisen kynän muodossa. Kulmavaha on vedenkestävä, eikä se tahraa tai sotke. Vegaaninen koostumus saa kulmakarvat näyttämään paksuilta ja tuuheilta ja pitää ne paikallaan.

Modernia maskuliinisuutta

Yves Saint Laurentin uudessa, maskuliinisessa miesten MYSLF-tuoksussa on kukkien ja metsän sävyjä sekä modernien tuoksujen kontrastia. Tuoksussa on mm. Calabrian bergamottia, appelsiininkukka-absoluuttia sekä metsäistä akordia, joka on valmistettu indonesialaisesta patsulista ja Ambrofixista™.

Mukavaa kiiltoa huulille

Huulet saavat kiiltää tänäkin syksynä, sillä kiiltävät huulet on edelleen yksi tämän hetken kuumimmista meikkitrendeistä. Fenty Beautyn huulikiilto antaa huulille upean kiillon. Lisäksi huulikiilto paitsi näyttää myös tuntuu hyvältä huulilla.