Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Hulluttele rohkeasti väreillä

Haluaisitko jotain uutta tai erilaista arkimeikkiisi? GOSHin värikkäillä uutuuksilla luot nopeasti ja vaivattomasti särmää meikkiisi.

Tee silmiin rajaus suosikkivärilläsi ja korosta kauniisti silmien sävyä. Värikkään rajauksen voi tehdä niin yläluomelle tai vesirajaan tai sipaista ohuesti ulkonurkkaan. Jos et osaa päättää millä sävyllä rajauksen tekisit, voit valita sävyn silmiesi mukaan. Siniset silmät kirkastuvat entisestään vihreistä sävyistä, vihreät silmät janoavat vastasävyjä, esimerkiksi violettia, ja ruskeat silmät korostuvat sinisistä sävyistä. Matte Eye Liner -silmänrajauskynistä on saatavilla 18 eri sävyä kauniista neutraalista ruskeasta aina sähäkkään sähkönsiniseen asti.

Värikkään rajauksen kruunaat Boombastic Crazy -ripsiväreillä, joissa on tarjolla neljä herkullista sävyä: Crazy Blue, Dusty Violet, Olive Green ja Classic Grey. Näitä sävyllisiä ripsivärejä voit käyttää sellaisenaan tuomaan upean värikkään lopputuloksen. Halutessasi hillitymmän lopputuloksen levitä sävyllinen ripsiväri mustan ripsivärin päälle.

Huuliin saat sävyä uusilla Soft'n Tinted Lip Balm -huulikiiltosävyillä. Kaksi uutta tulokasta Berry ja Pink Rose tarjoavat enemmän sävyä huuliin kuin jo olemassa olevat sävyt.