Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Hiustenhoitoa jokaiselle hiustyypille

Hiustenhoitotuotteet kannattaa valita oman hiustyypin mukaan, jotta hiustenhoidossa saavuttaa parhaan mahdollisen lopputuloksen – eli kiiltävät ja hyvinvoivat hiukset. Löydä juuri omalle hiustyypillesi sopivat shampoot, hoitoaineet ja muut hiustenhoitotuotteet tutustumalla alla oleviin poimintoihimme.

Löydä sopivat tuotteet hiuksillesi

Osta shampoota

Osta hoitoainetta

Tuuheutta ohuille hiuksille

Ohuet hiukset saattavat olla latteat ja niihin voi olla vaikeaa saada pitoa ja rakennetta. Ohuille hiuksille kannattaa valita tuote, joka lupaa vahvistaa ja tuuheuttaa niitä. Päänahkaa on myös hyvä kuoria silloin tällöin, jotta hius pääsee nousemaan ylöspäin.

Syväpuhdistus raikastaa ihanasti

Rasvoittuviin hiuksiin voi auttaa ajoittainen hiusten ja päänahan syväpuhdistaminen. Syväpuhdistavat tuotteet poistavat hiuksista ja päänahasta tehokkaasti rasvan, lian sekä muotoilutuotejäämät.

Oikeanlaista hoitoa kiharille ja kuiville kutreille

Kiharat hiukset vaativat erityistä hoitoa, jotta ne pysyvät kosteutettuina ja kauniina. Suosi kiharalle tukalle esimerkiksi hiuksiin jätettävää hoitoainetta, joka ehkäisee pörröisyyttä. Hiukset saattavat olla kuivan ja karhean tuntuiset myös esimerkiksi värikäsittelyn jälkeen. Tällöin on tärkeää panostaa tuotteisiin, jotka auttavat kuivan hiuksen kosteuspitoisuuden tasapainottamisessa.

Osta tuotteita kiharille hiuksille

Pitoa ja kiiltoa värjätyille hiuksille

Värjättyjen hiusten hoidossa kannattaa suosia tuotteita, jotka ovat hellävaraisia ja näin kuluttavat väriä mahdollisimman vähän. Vaalennetut hiukset voivat kaivata kosteutuksen lisäksi hiussävyn keltaisuutta taittavia hoitotuotteita, kuten hopeashampoota.

Osta hopeahampoota