+ / - Hover over image to Zoom

We Care Icon Natural Wear Loose Powder UltraFine irtopuuteri 5 g

We Care Icon Natural Wear Loose Powder UltraFine irtopuuteri 5 g is rated 3.9 out of 5 by 30.
Rated 5 out of 5 by from Mattaa - hennosti! Natural Wear irtopuuteri on todella kevyt - niin kevyt, että en aluksi ollut varma tuliko sitä iholle ollenkaan. Mutta kun katsoin tarkemmin, huomasin sen antaneen iholle luonnollisen mattapinnan. Kiitos tuotteen keveyden, ei ole mitään pelkoa sen tukkivan ihohuokosia. Se näyttää todella luonnolliselta iholla, eikä ärsytä ollenkaan. Tuotteen läpikuultava sävy todellakin sopeutui omaan ihonväriin. Hintaansa nähden todella positiivinen yllätys! Myös pakkaus on erittäin söpö pinkkine puuterivippoineen! Rasia on pieni, mutta puuteri tulee varmasti kestämään suhteellisen kauan. Jos etsit ihollesi luonnollista ja hentoa mattapintaa, tämä irtopuuteri on hyvä valinta.
Date published: 2014-03-18
Rated 4 out of 5 by from Ihana puuteri! Alle kympin irtopuuteri yllätti minut positiivisesti laadullaan ja käytännön toimivuudellaan. Itse puuteri on silkkistä ja todella hienojakoista. Päivän aikana ei tarvi pahemmin puuteria lisäillä. Myös puuterivippa on ihana esteettisesti ja toimii puuterin levityksessä erittäin hyvin. Ainut miinus tulee itse tuotteen muovisesta ja aika heppoisen tuntuisesta purkista. Tämä purkki ei varmasti kestä kuljetusta meikkipussissa ja laukussa eikä purkin kansi tunnu aina menevän kunnolla kiinni jos sen kiiressä yrittää tunkea paikalleen. Itse puuteri siis on erinomainen 5 tähden arvoinen, mutta sen säilytyspurkki on kohtalainen 2 tähden arvoinen, joten kokonaisarvosana tuotteelle on sitten 4 tähteä siis hyvä :)
Date published: 2013-10-19
Rated 1 out of 5 by from Liian tummaa "Kaikille sopiva" translucent-sävy ei todellakaan ole kaikille ihosävyille sopiva. Puuterin koostumus oli kyllä miellyttävä, mutta väri vaalealla iholla kirkkaan oranssi. Rahat meni hukkaan ja puuteripurkki kiertoon. Harmi.
Date published: 2014-11-20
Rated 2 out of 5 by from Ei vaan mätsää Purkki on tosi pieni, minkä seurauksena myös vippa on säälittävän pieni. Vippa on myös jostain syystä pörröinen??? Puuteri jää vippaan, mutta ei siirry helposti kasvoihin ja koska pinta-ala on pieni, kestää puuterin laitto kauan. Tämä ei myöskään ole sopiva kaikille ihosävyille. Kalpealla iholla puuteri näyttää oranssilta. Ei jatkoon todellakaan. Ei myöskään kovin pitkäkestoinen puuteri, matta pysyy korkeintaan 5 tuntia kasvoilla.
Date published: 2019-04-30
Rated 4 out of 5 by from Hyvä luottopuuteri Hyvä irtopuuteri ihan arkikäyttöön, joutuu päivän mittaan lisäämään kerran, pysyy itsellä noin nelisen tuntia kerrallaan. Väri sopii hyvin suomalaiselle iholle ja varsinkin kesäisin kun on tullut hieman päivetystä, mutta aivan kalpealle puuteri on hieman liian oranssihtava. Erittäin hyvä koko, kulkee mukana missä vain ja pieni söpö vippa on myös kätevä. Olen käyttänyt tätä jo 5 vuotta, ja aion jatkaa :)
Date published: 2015-07-12
Rated 5 out of 5 by from Kuivalle atooppiselle iholle sopiva puuteri talvellakin Ompa hyvä ja pehmeästi ihoon sulautuva puuteri. Sopii hyvin kuivalle ja atooppiselle iholle esim. meikkivoiteen päälle. Ei tule paakkuisen tai sotkuisen näköiseksi. Värikin on hyvä tässä läpinäkyvässä versiossa. Suosittelen! Aiemmin olen käyttänyt mm. cliniqueta, jonka olen kokenut "kakkumaiseksi" ja kuivaksi iholleni. Ainoa toinen hyvä on ollut Diorin irtopuuteri, mutta hintaakin sillä on rapiat 57 euroa 10 grammalla. Siispä Dior jäi ostamatta ja vaihdoin tähän halvempaan, joka on mielestäni yhtä hyvä ja silkkisen tuntuinen.
Date published: 2014-01-22
Rated 4 out of 5 by from Melko hyvä Minulla on todella vaalea iho ja kyseinen puuteri oli muuten hyvä, koostumus oli erittäin hienojakoinen kuten sanottu ja mukavan tuntuinen iholla ja laittaessa. Väri sen sijaan oli itselleni liian tumma ja jopa hieman oranssihtava, vaikka sen pitikin sopia kaikille ihonväreille... Suosittelen, kunhan sinulla ei ole todella vaalea iho kuten minulla.
Date published: 2015-05-02
Rated