Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

We Care Icon

We Care Icon Heart Luminizer hohdepuuteri 3,7 g

tuotteen arvosana 3.5/5

Siirry arvioihin13kappaletta

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Heart Luminizer on uudenlainen hohtava valo- ja aurinkopuuteri. Silkkisen hienojakoinen koostumus tuo luonnollisen raikkaan hehkun iholle. Valoaheijastavat pigmentit antavat kasvoille kauniin ja huolitellun meikkaustuloksen. Vaalea Perfect Nude sävy 1 heleyttää ja kirkastaa ihoa. Tummempi Perfect Tan sävy 2 tuo luonnollista päivetystä ja auringon vastumatonta kimalletta. Kuulasta hienostunutta hohdetta on helppo käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Tuote ei sisällä hajusteita, parabeenejä tai mineraaliöljyä. Sopii myös herkälle iholle. Ohut koostumus helpottaa värin levitystä poskipuna- tai kabukisiveltimellä.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

6412987756865

Arviot (13)

tuotteen arvosana 3.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Päivikki 11

    Loistava aurinkopuuteri...

    Toimii erinomaisesti kasvoilla ja dekolteessa.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Kesto65Vahvistettu osto

    Tuotteet joita suositellaan koska on tuoksuton

    Miksi inci ei ole jos se on turvallinen.siis aineosaluetteloa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Suski100Vahvistettu osto

    Hyvä hinta/Laatusuhde

    Sopivan himmeä arkikäyttön, voi huoletta suihkia sinne tänne. Juhlakäyttöön tai kovempaa valoa vaativalle joku toinen tuote.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TAAOVahvistettu osto

    Juuri sitä mitä pitikin!

    Ostin tyttärelle joululahjaksi ja on aivan haltioissaan tästä tuotteesta. Itsekin kokeilin ja tuli raikkaan kuulaan näköinen naama :)

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Sommar

    Kirkkautta luomille

    Puuteri (sävy 1 Perfect nude) ei ole niin kevyt ja kimaltavainen kuin olin toivonut, eikä siis tuonut täysin mieluista lopputulosta poskipäille mutta olen ihastunut miten kauniilta puuteri näyttää korostamassa silmiä. Sudin tätä reippaalla kädellä silmäluomille melkein kulmille asti ja tällä,sekä ripsivärillä saa loihdittua kirkkaan pirteän katseen. Joten thumbs up kuitenkin tälle tuotteelle, tällä hinnalla saa paljon luomiväriä jota ei tarvitse kitsastella ja jota voi halutessaan hieman sipaista poskillekin.