{}

Ziaja (45 kpl)

Ziaja Sun SK50 aurinkovoidesuihke 170 ml

Ziaja Sun SK50 aurinkovoidesuihke 170 ml

11,90
Verkkokaupassa

Vedenkestävä aurinkosuojasuihke antaa voimakkaan suojan UV-säteilyä vastaan. Erityisesti vaalealle ja herkälle iholle. Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä koostumus. Suihkepullo helpottaa tuotteen annostelua. E-vitamiini ja D-pantenoli hoitavat ihoa. UVA- ja UVB-suoja. Käyttö: Suihkuta iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja Sun kuivaöljysuihke SK6 125 ml

Ziaja Sun kuivaöljysuihke SK6 125 ml

8,90
Verkkokaupassa

Vedenkestävä kuivaöljysuihke ruskettuneelle/tummalle iholle. Levittyy tasaisesti ilman tahmaista tunnetta iholla. Sisältää UVA-ja UVB- suojan. E-vitamiini ja D-pantenoli hoitavat ihoa. Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja After Sun viilentävä geeli 200 ml

Ziaja After Sun viilentävä geeli 200 ml

8,90
Verkkokaupassa

Viilentää ihoa auringonoton tai solariumin jälkeen. Allantoiini rauhoittaa punoittavaa tai palanutta ihoa. Karitevoi ja E-vitamiini ravitsevat ja hoitavat ihoa. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle auringonoton jälkeen. Säilytä jääkaapissa viilentävän vaikutuksen tehostamiseksi.

Ziaja Sun rusketuksen nopeuttaja 150 ml

Ziaja Sun rusketuksen nopeuttaja 150 ml

8,90
Verkkokaupassa

Voidemainen rusketuksen nopeuttaja sisältää ihon melaniintuotantoa kiihdyttävää tyrosiiniä. Tuloksena syvempi rusketus. Kaakaovoi ja E-vitamiini ravitsevat ihoa. Sopii myös solariumiin. HUOM! Ei suojaa ihoa UV-säteilyltä. Käyttö: Levitä iholle ennen auringonottoa.

Ziaja Sun SK10 aurinkovoide 150 ml

Ziaja Sun SK10 aurinkovoide 150 ml

8,90
Verkkokaupassa

Vedenkestävä aurinkovoide ruskettuneelle/tummalle iholle. Levittyy tasaisesti ilman tahmaista tunnetta iholla. Sisältää UVA- ja UVB- suojan. E-vitamiini ja D-pantenoli hoitavat ihoa. Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja Sopot After Sun rusketuksen pidentäjä 200 ml

Ziaja Sopot After Sun rusketuksen pid...

8,90
Verkkokaupassa

Voidemainen after sun-tuote, joka pidentää rusketuksen kestoa. Karitevoi ja E-vitamiini ravitsevat ja kosteuttavat ihoa auringonoton jälkeen. Sisältää pienen määrän dihydroksiasetonia, joka syventää rusketusta entisestään. Sopii käytettäväksi solariumin jälkeen. Ei sisällä aurinkosuojaa. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle auringonoton jälkeen.

Ziaja Sun SK20 aurinkovoide 150 ml

Ziaja Sun SK20 aurinkovoide 150 ml

8,90
Verkkokaupassa

Vedenkestävä aurinkovoide kaikille ihotyypeille, erityisesti vaalealle ja herkälle iholle. Levittyy tasaisesti ilman tahmaista tunnetta iholla. Sisältää UVA- ja UVB- suojan. E-vitamiini ja D-pantenoli hoitavat ihoa. Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja halkeilevan ihon jalkavoide 60 ml

Ziaja halkeilevan ihon jalkavoide 60 ml

Ravitsee ja pehmentää ihoa, ehkäisee tehokkaasti halkeamien syntymistä kantapäihin. Valkoinen lupiini uudistaa ihoa. Raikas tuoksu. Sopii myös diabeetikoille. Käyttö: Levitä puhtaille jaloille ja anna imeytyä.

Vain myymälässä
Ziaja Subtle Bronze itseruskettava kasvovoide 50 ml

Ziaja Subtle Bronze itseruskettava ka...

9,90 7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Elävöittää väsynyttä ihoa ja kirkastaa sen sävyä. Antaa kasvoille luonnollisen päivettyneen hehkun ilman UV-säteilyn haittavaikutuksia. Kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Levittyy tasaisesti, ei läiskiä! Syvemmän sävyn saat useammalla käyttökerralla. Sopii myös vaalealle iholle. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle ja anna imeytyä. Vinkki: Kuorimalla kasvot ennen voiteen levitystä saat tasaisemman lopputuloksen.

5,0 / 5
Ziaja Subtle Bronze itseruskettava vartalovoide 300 ml

Ziaja Subtle Bronze itseruskettava va...

9,90 7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Antaa iholle luonnollisen päivettyneen sävyn ilman haitallista UV-säteilyä. Parantaa ihon sävyä, kosteuttaa tehokkaasti ja silottaa ihoa. Levittyy helposti ja tasaisesti, sävyä on helppo syventää useammalla käyttökerralla. Sopii myös vaalealle iholle. Käyttö: Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle ja anna imeytyä. Vinkki: Kuori iho ennen voiteen levittämistä saadaksesi tasaisen lopputuloksen.

4,6667 / 5
Ziaja Foot Creme jalkavoide

Ziaja Foot Creme jalkavoide

Hoitava ja ravitseva jalkavoide hoitaa kovettumia. Kylmäpuristettu oliiviöljy pehmentää ihoa. Tuotteen koko 180 ml.

Vain myymälässä
Ziaja Sun SK50 aurinkovoide lapsille 125 ml

Ziaja Sun SK50 aurinkovoide lapsille...

9,90
Verkkokaupassa

Vedenkestävä aurinkovoide kaikille ihotyypeille, erityisesti vaalealle ja herkälle iholle. Soveltuu käytettäväksi yli 6 kk ikäisille lapsille. Sisältää fysikaalisen sekä kemiallisen aurinkosuojan. E-vitamiini ja D-pantenoli hoitavat ihoa. UVA- ja UVB-suoja. Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja Sun SK25 aurinkovoide 150 ml

Ziaja Sun SK25 aurinkovoide 150 ml

8,90
Verkkokaupassa

Vedenkestävä aurinkovoide kaikille ihotyypeille, erityisesti vaalealle ja herkälle iholle. Soveltuu yli 1-vuotiaille lapsille. Levittyy tasaisesti ilman tahmaista tunnetta iholla. Sisältää UVA- ja UVB- suojan. E-vitamiini ja D-pantenoli hoitavat ihoa. Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja Sun SK50 aurinkovoide kasvoille 50 ml

Ziaja Sun SK50 aurinkovoide kasvoille...

9,90
Verkkokaupassa

Kaikille ihotyypeille, erityisesti vaalealle ja herkälle iholle. Sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, kuten C- ja E-vitamiinia, sekä ihoa rauhoittavaa D-pantenolia. UVA- ja UVB-suoja. Imeytyy hyvin, ei jätä tahmaista tunnetta iholle. Erinomainen tuote rantapäiviin! Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

{}
Sivun alkuun