Paco Rabanne (8 kpl)

Paco Rabanne 1 Million Privé EdP tuoksu 50ml

Paco Rabanne 1 Million Privé EdP tuok...

69,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi täyteläisempi versio 1 Million-tuoksusta yhdistää puisia, hedelmäisiä ja itämaisia elementtejä . Intiimimpi ja hävyttömän voimakas, tuoksun puisen itämainen polku heijastelee todellista viettelijää, joka on vaikeammin tavoiteltavissa kuin koskaan ennen. Alkutuoksussa herkullinen omenan ja kanelin duo yhdistyy patsulin ja mirhamin sävyihin. Tonkapavun addiktoivat sävyt tekevät pohjatuoksusta super viettelevän.

Paco Rabanne One Million EdT 50 ml

Paco Rabanne One Million EdT 50 ml

62,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Miesten tuoksu, itsevarma, rohkea mies. Kultaharkkoa muistuttavassa pullossa kohtaavat greippi, verimandariini ja piparminttu muodostaen latvatuoksun. Sydäntuoksu puolestaan on ruusua, myskiä ja kanelia aina pohjatuoksun vaaleaan nahkaan ja tonkapapuun. Uskalias ja pehmeän makea lopputulos on viettelevä.

Tuoteinfo:

Miesten Eau de Toilette -tuoksu.

5,0 / 5
Paco Rabanne 1 Million Cologne EdT tuoksu 75 ml

Paco Rabanne 1 Million Cologne EdT tu...

62,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lämpimän nahkainen tuoksu yllättää yliampuvalla raikkaudellaan. Hienostunut tuoksu itsevarmalle ja rohkealle miehelle, jolla on vaivaton asenne. Ensituoksuun tuo raikkautta mandariini ja merelliset sävyt. Sydäntuoksun mausteisuuden aikaansaavat kaneli sekä kardemumma. Lämmin pohjatuoksu on sekoitus nahkaa, Tonkapapua sekä Patsulia.

Paco Rabanne Invictus EdT tuoksu 50 ml

Paco Rabanne Invictus EdT tuoksu 50 ml

62,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Invictus on tasapaino raikkautta ja sensuellia maskuliinisuutta. Tuoksua elävöittää ja raikastaa merellinen osa yhdessä greipin kuoren ja laakerinlehden kanssa. Riippuvuutta aiheuttava tuoksun osa tulee erittäin maskuliinisesta identiteetistä ja eläimellisestä magneettisuudesta, joka on peräisin metsäisestä meripihkasta. Guaiac-puu, ambra ja patsuli luovat miehekkyyttä.

Miesten Eau De Toilette -tuoksu.

5,0 / 5
{}
Sivun alkuun