Lanvin (8 kpl)

38,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lanvinin lakritsainen menestystuoksu Lanvin ME saa rinnalleen raikkaan ja ylellisen Lanvin ME L´eaun. Edeltäjänsä tavoin tuoksu on saanut inspiraationsa Lanvin-muotitalon kujeilevan elegantista tyylistä, johon naiset ympäri maailmaa rakastuvat. Suihkuta tuoksua kehon pulssipisteisiin.

Naisten tuoksu, onnellinen nainen. Romanttinen kutsu onnelliseen elämään vai liekö vahvistus rakkauden osoituksesta? Moneen tilanteeseen ja vaiheeseen sopiva herkkä ja pehmeä tuoksu on rakennettu appelsiinista, persikasta, magnoliasta ruusun terälehdistä, seetripuusta sekä ambrasta. Tähän ei voi olla ihastumatta!

Tuoteinfo:

Eau de Parfum-tuoksu.

Vain myymälässä

47,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten tuoksu, naisellinen nainen. Herkkääkin herkempi tuoksu on vallaton ja leikkisä. Alunperin tuoksu on saanut inspiraation Lanvinin muodista, jossa elegantti naisellisuus yhdistyy jännittäviin yksityiskohtiin. Nyt samanhenkisyys on saatu pullotettua herkän liljan ja Sisilian sitruuna, vihreän teen, persikkaisten teelehtien ja seetripuun suloiseksi yhdistelmäksi.

Tuoteinfo:

Eau de Parfum-tuoksu.

Naisten tuoksu, iloinen nainen. Tässä muotimaailmasta yksi tunnetuksi syntyneistä klassikoista 'Jeanne Lanvin EdP'. Kirkkaalla lasilla pullolle on saatu arvokkuutta ja vaaleanpunainen tuoksu heijastuu kauniisti samanvärisestä silkkityllistä tehdyn kankaan läpi. Riemukas kokonaisuus on sukaattisitruunaa, kukkakimppu runsaudellaan, vadelmaa ja santelipuuta.

Vain myymälässä

40,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Éclat de Fleurs EdP on herkkä kunnianosoitus naiseudelle joka on täynnä raikkautta ja spontaaniutta. Herkkä kukkaishedelmäinen tuoksu paljastaa ilon ja luonnon aistillisuuden. Alkutuoksu avautuu mehukkaalla päärynällä. Sydäntuoksussa kukkii freesia, ruusu sekä sambac jasmiini. Eteerinen lopputuoksu on sekoitus herkkää santelipuuta ja valkoista myskiä.

62,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Raikas ja ylellinen Lanvin Me L'eau on saanut inspiraationsa Lanvin-muotitalon kujeilevan elegantista tyylistä, johon naiset ympäri maailmaa rakastuvat. Raikkaan alkutuoksun muodostavat makea mandariini ja herkkä orvokki. Alkutuoksuun on lisätty myös ripaus punapippuria. Sydäntuoksussa kukkivat magnolia ja pioni. Loppusilauksen tälle ihanan raikkaalle kokonaisuudelle antaa persikka ja setripuu.