hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

L’Oréal Paris on maailmanlaajuinen kauneustuotemerkki. Tunnuslauseemme ”Koska olet sen arvoinen” inspiroi naisia kaikkialla maailmassa, korostaa heidän ainutlaatuista kauneuttaan ja vahvistaa heidän itsetuntoaan. 

L'Oréal Paris (242 kpl)

L'Oréal Paris Préférence Blondissimes kestoväri

L'Oréal Paris Préférence Blondissimes...

11,50 (13,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Préférence-sarja tunnetaan legendaarisena väriasiantuntijana. Sarjan uusin tulokas on Cool Edition: kokoelma viileitä, kirkkaan vaaleita sävyjä. Ne sisältävät neutralisoivia ja kirkastavia vivahteita, jotka toimivat mattaisia ja lämpimiä vivahteita vastaan. Cool Edition on kokoelma vastustamattomia sävyjä, jotka kirkkaiden pohjasävyjensä ansiosta eivät saa lämpimiä tai keltaisia vivahteita. Helmiäisvivahteet antavat raikkaan lookin. Koe Préférencen ensiluokkainen värjäystulos: kiilto säilyy jopa 8 viikkoa. Color Lock -hoitoaine sisältää UV-filttereitä ja E-vitamiinia - käytä sitä viikko toisensa jälkeen saadaksesi kiiltävät ja silkinpehmeät hiukset.

L'Oréal Paris Magic Retouch suihkutettava tyvisävyte 75 ml

L'Oréal Paris Magic Retouch suihkutet...

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Peittää tyvikasvun hetkessä täydellisesti. Sulautuu täydellisesti hiustesi sävyyn ja peittää harmaan tyvikasvyn. Kuivuu nopeasti. Tuote pysyy hiuksissa – vaikutus kestää, kunnes pestään pois shampoolla. KÄYTTÖ: Ravista hyvin ennen käyttöä. Pidä tuotetta pystyasennossa. Käytä kuiviin, muotoiltuihin hiuksiin. Suihkuta 10-15 cm etäisyydeltä hiuksistasi ja suihkuta tyveen kevyesti. Älä suihkuta liikaa. Pieni määrä riittää.

Useita vaihtoehtoja
L'Oréal Paris Infallible Matte Max Lip Pen mattahuuliväri 1 g

L'Oréal Paris Infallible Matte Max Li...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Infallible Matte Max -huulipunakynä antaa huulillesi trendikkään mattalookin! Helppokäyttöisen kynän avulla voit luoda erilaisia yhdistelmiä ombré -huulista aina yksisävyisiin lookeihin. Vahvapigmenttiset sävyt kestävät jopa 8 tuntia. Vaihtoehtoina 6 eri sävyä.

Useita vaihtoehtoja
L'Oréal Paris Préférence Glam Lights raidat

L'Oréal Paris Préférence Glam Lights...

11,50 (13,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Préférence Glam Lights antaa elegantit ja hienostuneet raidat, joissa on luonnollisia värivivahteita. Erityismuotoillun levitysharjan avulla luot upeat raidat harjanvedolla. Ainutlaatuinen Glam Lights -koostumus antaa tummiin hiuksiin kauniita raitoja, värjäystulos on luonnollinen ja tyylikäs. Hiuksista tulee kiiltävät ja silkinpehmeät.
Antaa raitoja joissa luonnollisia värivivahteita. Tummanruskeille hiuksille.

Useita vaihtoehtoja
L'Oréal Paris True Match Liquid Illuminator hohdevoide 30 ml

L'Oréal Paris True Match Liquid Illum...

11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Korosta parhaita puoliasi True Match Liquid Illuminator -hohdevoiteella, joka sopii kaikille ihonsävyille. Tuotetta voi käyttää meikkivoiteen päällä tai sekoittaa meikkivoiteen sekaan upean hehkun luomiseksi. Erittäin kevyt ja valoa antava koostumus levittyy ohuelti iholla. Uudenlainen valoteknologia asettuu kaikille ihonsävyille korostaen kasvojen parhaita puolia. Vaihtoehtoina 2 eri sävyä.

Useita vaihtoehtoja
L'Oréal Paris Infallible Sexy Balm huulivoide 3,4 g

L'Oréal Paris Infallible Sexy Balm hu...

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Infallible Sexy Balm- huulivoiteet antavat huulillesi upeaa väriä samalla kosteuttaen niitä. Tuote kestää huulilla jopa 12 tuntia balmimaisen geelikoostumuksensa ansiosta! Mikropulveri pigmentit takaavat sähäkän ja eloisan lookin huulille koko päiväksi. Vaihtoehtoina 6 eri eloisaa väriä.

Useita vaihtoehtoja
L'Oréal Paris True Match Powder Illuminator hohdepuuteri 9 g

L'Oréal Paris True Match Powder Illum...

11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Korosta parhaita puoliasi True Match Powder Illuminator -hohdepuuterilla, joka sopii kaikille ihonsävyille. Tuote sisältää poskipunan sekä kaksi sävyä korostusta varten. Käytä kaikkia sävyjä puuterin lailla hehkun luomiseksi tai yksitellen korostaaksesi tiettyjä kasvojen alueita. Erittäin kevyt ja valoa antava koostumus levittyy tasaisesti iholla. Uudenlainen valoteknologia asettuu kaikille ihonsävyille korostaen kasvojen parhaita puolia. Vaihtoehtoina 2 eri sävyä.

Useita vaihtoehtoja
L'Oréal Paris Color Riche Mono luomiväri 4,5 g

L'Oréal Paris Color Riche Mono luomiv...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sametinpehmeä ja pitkäkestoinen luomiväri, jossa intensiivinen pigmentti. Laaja sävyvalikoima.

Useita vaihtoehtoja
L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask kasvonaamio 50ml

L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask k...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdistava ja mattapinnan antava kasvonaamio, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä eukalyptusta, joka on tunnettu puhdistavista ominaisuuksistaan. Voidemainen koostumus syväpuhdistaa ihon ja poistaa epäpuhtaudet sekä iholla esiintyvän ylimääräisen rasvan eli talin. Iho tuntuu ihanan puhtaalta ja raikkaalta ja näyttää mattapintaiselta. Ei kuivata ihoa. Käyttö: Käytä kasvonaamiota 2-3 kertaa viikossa puhdistetulle iholle. Levitä ohut kerros koko kasvoille. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista naamio vaikutusajan jälkeen kasvoilta huuhtelemalla haalealla vedellä tai puhdistusliinan avulla. Vältä silmänympärysihoa ja tuotteen joutumista huulille. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

4,0 / 5
L'Oréal Paris Préférence Ombré liukuväri

L'Oréal Paris Préférence Ombré liukuväri

11,50 (13,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ombré on jännittävä tapa luoda look, jossa vain hiusten pituudet ja latvat on vaalennettu. Saat säihkyvän kontrastin hiustesi ylä- ja alaosaan. Käytä Expert Brush -harjaa ja luo helposti Ombré-look yhdellä ainoalla harjanvedolla. Vaalennuksen jälkeen käytettävä shampoo sisältää Nutri-ceramidea ja hoitaa hiuksia ja auttaa tekemään niistä silkinpehmeät.