Nyt saatavilla Sokoksista ja Emotioneista!

Hollister on unelma eteläisestä Kaliforniasta ja sen rennosta elämäntyylistä, jota innoittavat kauniit rannat, sininen taivas ja auringonpaiste. Hollister tuo Kalifornian ja sen loputtoman kesän kaikkien ulottuville, jokaiseen päivään!

 

Hollister-nainen

Hän on hehkeä ja kaunis ja hänen nuoruuden spontaaniutensa ja persoonansa tekevät hänestä uniikin. Loputon kesä voi olla parempi vain, jos hänellä on parhaat ystävät rinnallaan. Hänen tuoksunsa on ”snapshot” hänen elämäntyylistään. Hollister Wave Her EdP -tuoksun ainestosat kuvastavat Kalifornian auringonlaskua, joka on hänen lempihetkensä. Se on hetki, joka lupailee seuraavalle päivälle lukemattomia mahdollisuuksia.

TUOKSU: Kalifornian kukat kohtaavat mehukkaan sitruksen muodostaen sähköistä kipinää, jonka myötä hileinen sorbetti tulee viilentämään kuumaa päivää. Lämmin pohjatuoksu saa kaikunsa teakista, kermaisesta santelipuusta ja meripihkasta. Yhdessä nämä herkät komponentit luovat tuoksulle uskomattomat Kalifornian auringonnousun sävyt.

Alkutuoksu: TÄHTIANIS, Mustaherukkasorbetti, Mehukas Kvitteni

Sydäntuoksu: VILLIORKIDEA, Hibiscus, Kalifornian Unikko

Pohjatuoksu: Teak, Kermainen Santelipuu, Meripihkakiteet

 

Hollister-mies

Hän on vaivattoman cool ja hänen asenteensa on välittömän rento. Hän viettää kaikkein mieluiten kesäpäivänsä rannalla ja hänelle tärkeintä on päästä jakamaan loputtoman kesän parhaat hetket kavereiden seurassa. Itsevarma ja energinen, hänen tuoksunsa vangitsee hänen elämäntyylinsä raikkaan energian. Hollister Wave Him EdT on pullotettua energiaa, huolettomuutta ja spontaania kesän henkeä!

TUOKSU: Energinen ja virkistävä alkutuoksu avautuu raikkaalla greipillä ja bambunlehdillä johdattaen tuoksun kohti valtameren raikkautta ja tuoksun sydäntä, jossa sypressi, laventeli ja neroli luovat rustiikkista tunnelmaa. Lopulta puhdas ja lämmin pohjatuoksu vapautuu suolaisen ajopuun, sademetsän tonkapavun ja kermaisen myskin muodossa, jotka saavat tuoksun henkimään rantahiekan ja kesäauringon tuntua.

 

Alkutuoksu: Bambunlehdet, RAPEA YUZU, Raikas Greippi

Sydäntuoksu: SYPRESSI, Laventeli, Neroli

 

Pohjatuoksu: Sademetsän Tonkapapu, Myski, SUOLAINEN AJOPUU

 

 

 

HOLLISTER (8 kpl)