{}

BM Cosmeceuticals (8 kpl)

BM Cosmeceuticals Day Cream Normal/Combination Skin päivävoide 50 ml

BM Cosmeceuticals Day Cream Normal/Co...

42,50 (50,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BM Regenerative-sarja on ainutlaatuinen ihon uudistumista edistävä hoitomenetelmä, joka perustuu tunnettuun lääkemolekyyli Sukralfaattiin. Sukralfaatti tunkeutuu ihon pintakerroksen läpi ihon syvimpiin kerroksiin ja stimuloi ihon soluja. BM suojaa ja jopa korjaa ihoa. Ei sisällä väriaineita eikä hajusteita.

Tuoteinfo:

Päivävoide erityisesti normaalille ja sekaiholle. Soluja uudistava voide tehoaa monenlaisiin iho-ongelmiin couperosasta ryppyihin ja arpiin. Tuote ei sisällä ihoa ärsyttäviä väriaineita eikä hajusteita. BM on todellinen allergikon aarre! Käyttö aamuisin puhdistetulle iholle. Tehostaaksesi BM päivävoiteen tehoa voit levittää voiteen alle BM Gel 28 tehoseerumia antaaksesi iholle parhaan mahdollisen hoidon.

5,0 / 5
BM Cosmeceuticals Regenerate Night Cream yövoide 50 ml

BM Cosmeceuticals Regenerate Night Cr...

42,50 (50,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BM Regenerative -sarja on ainutlaatuinen ihon uudistumista edistävä hoitomenetelmä, joka perustuu tunnettuun lääkemolekyyli Sukralfaattiin. Sukralfaatti tunkeutuu ihon pintakerroksen läpi ihon syvimpiin kerroksiin ja stimuloi ihon soluja. BM suojaa ja jopa korjaa ihoa. Ei sisällä väriaineita eikä hajusteita.

Tuoteinfo:

Ravitseva yövoide kaikille ihotyypeille. Sukralfaatti stimuloi ja tehostaa sitä solujen uudistumista joka yöllä on luonnostaan aktiivisinta. BM on todellinen allergikon aarre!

4,25 / 5
BM Cosmeceuticals Regenerate Day Cream päivävoide 50 ml, kuiva iho

BM Cosmeceuticals Regenerate Day Crea...

BM Regenerative -sarja on ainutlaatuinen ihon uudistumista edistävä hoitomenetelmä, joka perustuu tunnettuun lääkemolekyyli Sukralfaattiin. Sukralfaatti tunkeutuu ihon pintakerroksen läpi ihon syvimpiin kerroksiin ja stimuloi ihon soluja. BM suojaa ja jopa korjaa ihoa. Ei sisällä väriaineita eikä hajusteita.

Tuoteinfo:

Päivävoide erityisesti kuivalle iholle. Soluja uudistava voide tehoaa monenlaisiin iho-ongelmiin eikä sisällä ihoa ärsyttäviä väriaineita eikä hajusteita. BM on todellinen allergikon aarre!

4,0 / 5
Vain myymälässä
BM Cosmeceuticals Riemann P20 spf 50+ aurinkosuoja 100 ml

BM Cosmeceuticals Riemann P20 spf 50+...

Kerran päivässä levitettävä suoja, joka antaa 10 h suojan. Erittäin korkea suoja ja se kestää myös erittäin hyvin vettä enintään 80 minuutin ajan. P20 on nopeasti kuivuva, kirkas suihke joka levittyy helposti. Sopii koko perheelle. Ei sisällä lisättyjä hajusteita, väri- eikä säilöntäaineita.

Tuoteinfo:

Kerran päivässä levitettävä aurinkosuoja joka antaa 10 h suojan. Korkea suoja, spf 50+. Helposti levittyvä aurinkosuoja tulee levittää puhtaalle iholle runsaasti ja tasaisesti. Aktiivinen 15 min kuluttua. Älä suihkuta suoraan kasvoihin, suihkuta käsiin ja levitä tuotetta. Älä ole auringossa liian kauan, vaikka käytätkin tuotetta. Noudata huolella P20 tuotteen käyttöohjeita, jotta saisit P20:stä parhaan mahdollisen hyödyn.

4,5 / 5
Vain myymälässä
BM Cosmeceuticals OptiRetin A-vitamiinivoide 50 ml

BM Cosmeceuticals OptiRetin A-vitamii...

55,90 (65,70)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BM OptiRetin sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kahta A-vitamiinin esiastetta, asetaattia ja palmitaattia. Tuotteessa käytetyn valmistusmenetelmän kautta on nyt mahdollista saada A-vitamiinit käyttöön ilman haittavaikutuksia.

Tuoteinfo:

BM OptiRetin sopii kaikille ihotyypeille. Se stimuloi kollageenisynteesiä sekä vahvistaa ihon kollageeniverkkoa. Vahva kollageeniverkko ennaltaehkäisee ryppyjä sekä pitää ihon kimmoisana. Tuotetta levitetään puhtaalle iholle kerran päivässä aamuin tai illoin.

4,6667 / 5
BM Cosmeceuticals Skin Energy Propolis voide 60 ml

BM Cosmeceuticals Skin Energy Propoli...

12,90 (15,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Skin Energy Propolis sisältää ainetta, joka on kuin luonnon oma antibiootti. Sillä on antioksidanttisia, ärsytystä lievittäviä sekä ihon vastustuskykyä edistäviä ainesosia. Tanskalaisen lääketehtaan valmistama Skin Energy Propolis on kliinisesti testattu. Vaihtoehto kortisonille.

Tuoteinfo:

Propolis- voide sopii ihon hellävaraiseen hoitoon. Esim. epäpuhtaalle, kuivalle, kutisevalle tai kirvelevälle iholle. Myös lieville auringon polttamille. Voidaan käyttää koko kehoon – ohuelti, useasti päivässä. Ei rasvoita eikä tuoksu. Propolis Water Extract on allergiatestattu.

BM Cosmeceuticals Riemann P20 aurinkosuoja 100 ml

BM Cosmeceuticals Riemann P20 aurinko...

23,80 (28,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kerran päivässä käytettävä aurinkosuoja. Riemann P20 on nopeasti kuivuva, kirkas ja nestemäinen aurinkosuojatuote, jonka ainutlaatuinen koostumus sisältää valonkestävät UVA- ja UVB-suodattimet. SPF-kerroin on 20 antaen 10 tunnin suojan sekä mahdollistaen hitaan ja asteittaisen ruskettumisen.

Tuoteinfo:

P20 on koko perheen aurinkosuoja. P20 kestää uimisen sekä hikoilun. Voide on ihanteellinen valinta sekä rannalle että ulkoiluun. Levitä tuotetta iholle ja anna sen vaikuttaa 15 minuutin ajan ennen aurinkoon menoa. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita.

4,6667 / 5
BM Cosmeceuticals Regenerative Gel 28 tehoseerumi 30 ml

BM Cosmeceuticals Regenerative Gel 28...

42,50 (50,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BM Regenerative-sarja on ainutlaatuinen ihon uudistumista edistävä hoitomenetelmä, joka perustuu tunnettuun lääkemolekyyli Sukralfaattiin. Sukralfaatti tunkeutuu ihon pintakerroksen läpi ihon syvimpiin kerroksiin ja stimuloi ihon soluja. BM suojaa ja jopa korjaa ihoa.

Tuoteinfo:

Tehoseerumi kiinteyttää, uudistaa ja vahvistaa ihoa. Sisältää eniten vaikuttavaa ainetta sukralfaattia. Erinomainen Anti-age- tuote, myös silmänympärys- ja kaulan ihon tehohoidossa. Ei sisällä säilöntä- ja väriaineita eikä hajusteita. BM on todellinen allergikon aarre!

3,9 / 5
{}
Sivun alkuun