{}

Batiste (10 kpl)

Batiste Marrakech kuivashampoo 200ml

Batiste Marrakech kuivashampoo 200ml

7,90
Verkkokaupassa

LIMITED EDITION! Herätä aistisi Batiste Marrakechillä; tuoksun inspiraationa ovat Marokkololaisten kauppakatujen aromaattiset tuoksut ja tunnelma. Batiste kuivashampoo on tärkkelykseen perustuva aerosolisuihke, jonka kanssa et käytä vettä laisinkaan. Kuivashampoo poistaa hiuspohjan rasvaisuutta, antaa tyvelle kohotusta ja tekee hiuksista tuuheat. Elottomille latteille hiuksille mahtava pika-apu, joka jättää puhtaan tuntuiset raikkaan näköiset hiukset. Sopii erityisesti myös pesuvälin pidentämiseen.

Vain verkkokaupassa
Batiste Cherry kuivashampoo 50 ml

Batiste Cherry kuivashampoo 50 ml

3,90
Verkkokaupassa

Cherry- kuivashampoo nyt myös matkakoossa! Se sopii kaikille, jotka rakastavat makeaa, pehmeää ja retroa tuoksua. Ihana kirsikkan tuoksu tarjoaa raikkaan elämyksen niin käyttäjälle, kuin vierustoverillekin. KOLME VAIHETTA UPEISIIN HIUKSIIN: 1. Ravista voimakkaasti ennen käyttöä. Suihkuta kuivien hiusten tyveen noin 30cm:n etäisyydeltä. 2. Hiero tuote hiuksiin sormenpäillä. 3. Harjaa ja muotoile.

Vain verkkokaupassa
Batiste Bare kuivashampoo 200ml

Batiste Bare kuivashampoo 200ml

Batiste Bare -kuivashampoo. Hento luonnollinen tuoksu ja raikas puhdistava koostumus. Sopii nyt myös erityisesti tuoksuherkille.

Vain myymälässä
Batiste Styling XXL Volume Spray kuivashampoo 200ml

Batiste Styling XXL Volume Spray kuiv...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Batiste Stylist XXL Volume Spray Äärimmäistä runsautta! Tupeeraus suoraan pullosta! Suihki hiuksiisi muhkeaa nostetta tällä tuuheuttavalla tupeeraussuihkeella. Täydellinen tuote korkeuksiin kurottaviin kampauksiin, jotka varmasti huomataan. Valmistaudu kääntämään katseet tuuhealla tukalla, joka kestää tuulen ja tuiverruksen. Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta kuiviin hiuksiin, aina kun kaipaat ilmavaa tuuheutta. Vinkki: Suihkuta hiusten tyveen, odota hetki ja suihkuta uudelleen. Tupeeraussuihkeen kerrostaminen takaa äärimmäisen runsauden ja kestävän kampauksen.

4,2857 / 5
Batiste Floral Essence kuivashampoo 200 ml

Batiste Floral Essence kuivashampoo 2...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

UUTUUS TUOKSU! Eloisa ja raikkaan kukkainen Floral -kuivashampoo. Tee jokaisesta päivästäsi upea Batiste kuivashampoolla. Lukuisia palkintoja voittanut huonojen hiuspäivien pelastaja on täydellinen pika-apu hyvännäköiseen kampaukseen, myös pesujen välissä.Muutama nopea suihkaisu muuttaa tyyliäsi välittömästi.Hiukset näyttävät puhtailta ja raikkailta sekä saavat lisää runsautta ja eloisuutta. Kaikki ilman vettä! Täydellinen seuralainen hiustenkuivaajalle, helppo tapa säästää aikaa aamulla tai antaa hiuksille tuulahdus uutta eloa - mitä milloinkin tarvitset.
KOLME VAIHETTA UPEISIIN HIUKSIIN: 1 Ravista voimakkaasti ennen käyttöä. Suihkuta kuivien hiusten tyveen noin 30cm:n etäisyydeltä. 2 Hiero tuote hiuksiin sormenpäillä. 3 Harjaa ja muotoile.
VINKKI: SUIHKUTA MYÖS SUORAAN PUHTAISIIN HIUKSIIN SAADAKSESI ERITYISTÄ TUUHEUTTA JA RAKENNETTA KAMPAUKSELLESI

Batiste Heavenly Volume kuivashampoo 200 ml

Batiste Heavenly Volume kuivashampoo...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sano hyvästi latteille hiuksille tällä Batisten uudella Heavenly Volume -kuivashampoolla. Kevyt koostumus raikastaa, muotoilee ja antaa välittömän tuuhean tunteen hiuksiisi. Pehmeät ja liikkuvat hiukset ilman liiallista tuotteen tuntua hiuspohjassa.

KOLME VAIHETTA UPEISIIN HIUKSIIN: 1. Ravista voimakkaasti ennen käyttöä. Suihkuta kuivien hiusten tyveen noin 30cm:n etäisyydeltä. 2. Hiero tuote hiuksiin sormenpäillä. 3. Harjaa ja muotoile.

Batiste kuivashampoiden sydämestä löytyy innovatiivinen ”ilman vettä” teknologia. Batisten ainutlaatuinen, tehokas ja toimiva koostumus poistaa lian ja rasvan tyvestä, raikastaa hiukset, antaa ryhtiä ja rakennetta elottomille, latteille ja tylsille hiuksille! Muodonmuutos johon et tarvitse vettä. Suihkuta, levitä ja muotoile!

5,0 / 5
Batiste Cherry kuivashampoo 200 ml

Batiste Cherry kuivashampoo 200 ml

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kuivashampoo, jossa hedelmäisen kirsikkainen tuoksu. Nopea piristysruiske, joka elvyttää hiuksia ja poistaa rasvaisuutta. Hiukset tuntuvat puhtailta ja raikkailta sekä saavat lisää ryhtiä ja rakennetta. Kuivashampoo sopii täydellisesti käytettäväksi pesukertojen välissä. Tuote poistaa rasvaisuutta hiuksista ja antaa niille lisää rakennetta. Käyttö: Ravista voimakkaasti ennen käyttöä. Suihkuta ainetta hiusten tyveen n. 30cm:n etäisyydeltä ja hiero tuote hiuksiin sormenpäilläsi. Harjaa ja muotoile.

Tuoteinfo:

Kuivashampoo, jossa hedelmäisen kirsikkainen tuoksu. Käyttö: Ravista voimakkaasti ennen käyttöä. Suihkuta ainetta hiusten tyveen n. 30cm:n etäisyydeltä ja hiero tuote hiuksiin sormenpäilläsi. Harjaa ja muotoile.

3,6667 / 5
Batiste Dark kuivashampoo 200 ml

Batiste Dark kuivashampoo 200 ml

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sävytetty kuivashampoo tummanruskeille hiuksille. Rohkeat Brunetit! Ripaus väriä pitää hiusten sävyn intensiivisen tummana ja auttaa peittämään ei toivottua juurikasvua ja harmaita hiuksia ilman huolta valkoisesta sameasta lopputuloksesta. Tuotteen ruskea sävy on kylmän värinen, joten kokeile sitä myös mustille hiuksille.

3,5 / 5
{}
Sivun alkuun