{}

Suihke (17 kpl)

Adidas Cool & Care Control 48h antiperspirantti spray 150 ml

Adidas Cool & Care Control 48h antipe...

3,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erityisesti naisten tarpeisiin kehitetty tehokas antiperspirantti, joka ehkäisee kainaloiden kostumista ja epämiellyttävän hajun muodostumista. Deodorantti jättää iholle raikkaan tunteen ja sisältää hoitavia aineosia, jotka rauhoittavat ihoa. Deodorantin vaikutus säilyy 48 tunnin ajan. Control-versio antaa eritysen tehokkaan suojan. Kehitetty urheilijoiden kanssa.

NIVEA MEN Cool Kick Deo Spray tuplapakkaus 2 x 150 ml

NIVEA MEN Cool Kick Deo Spray tuplapa...

5,50

(Arvo 7,00)
Verkkokaupassa

NIVEA MEN Cool Kick Spray -suihkeantiperspirantti takaa luotettavan suojan hikoilua vastaan jopa 48 tunniksi. Samalla sen Cool-Care -koostumus antaa virkistävän raikkaan tunteen koko päivän ajaksi. Maskuliininen, virkistävä tuoksu. Raikastaa ja virkistää hetkessä! Mieto koostumus. Ei sisällä alkoholia, väri- tai säilöntäaineita. Tuplapakkaus sisältää 2kpl 150 ml NIVEA MEN Cool Kick Spray -suihkeantiperspiranttia.

Adidas adipure spray deodorantti 150 ml

Adidas adipure spray deodorantti 150 ml

4,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Miesten alumiiniton deodorantti spray tarjoaa 24 tunnin suojan hikoilun haittoja vastaan kosteutta imevän Cotton Tech -teknologian ansiosta. Antibakteeriset aktiiviaineet ja pitkäkestoinen tuoksu estävät epämiellyttäviä hajuja ja antavat tehokkaan suojan. Ihoa kunnioittava koostumus, joka antaa ihon hengittää. Ei sisällä alkoholia.

Nivea Men Cool Kick Deo Spray -deodorantti 150 ml

Nivea Men Cool Kick Deo Spray -deodor...

3,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Cool Kick -deodorantti tuo iholle virkistävää raikkautta – sisältää Cool Care -koostumuksen. 48 tunnin antiperspiranttisuoja ja NIVEA MEN Care Complex -yhdistelmä. Alkoholiton, väriaineeton ja säilöntäaineeton.

Tuoteinfo:

Miesten antiperspiranttispray toimii hienhajua ja hikoilua vastaan. Suihkuta vähintään 15 cm:n päästä puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna kuivua kunnolla ennen pukeutumista. Soveltuvuus iholle dermatologisesti testattu.

3,0 / 5
Jean Paul Gaultier Classique -suihkedeodorantti 100 ml

Jean Paul Gaultier Classique -suihked...

Tehokas alkoholipitoinen suihkedeodorantti naiselle. Tuoksu on herkkä ja uskalias itämainen kukkaistuoksu. Tuoksu täynnä ruusua, appelsiininkukkaa ja vaniljaa.

Tuoteinfo:

Naisten tuoksuva suihkedeodorantti. Suihkauta deodoranttia kainaloon puhtaalle iholle.

Vain myymälässä
NIVEA Pearl & Beauty deodorantti spray tuplapakkaus 2x150 ml

NIVEA Pearl & Beauty deodorantti spra...

5,40

(Arvo 7,00)
Verkkokaupassa

NIVEA Pearl & Beauty Spray -suihkeantiperspirantti antaa tehokkaan suojan hikoilua vastaan jopa 48 tunniksi. Kainalot pysyvät koko päivän kuivina. Innovatiivinen helmiäisuutetta sisältävä koostumus pitää kainaloiden ihon sileänä ja kauniina. Hellävarainen, hoitava koostumus. Ei sisällä alkoholia tai väriaineita. Mieto, houkutteleva tuoksu.
Tuplapakkaus sisältää: 2 kpl Nivea Pearl & Beauty deodorantti spraytä 150 ml.

Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä! Suihkuta vähintään 15 cm päästä ihosta. Anna kuivua ennen pukeutumista.

Vain verkkokaupassa
Adidas adipure spray deodorantti 150 ml

Adidas adipure spray deodorantti 150 ml

Naisten alumiiniton deodorantti spray tarjoaa 24 tunnin suojan hikoilun haittoja vastaan kosteutta imevän Cotton Tech -teknologian ansiosta. Antibakteeriset aktiiviaineet ja pitkäkestoinen tuoksu estävät epämiellyttäviä hajuja ja antavat tehokkaan suojan. Ihoa kunnioittava koostumus, joka antaa ihon hengittää. Ei sisällä alkoholia.

Vain myymälässä
Adidas Climacool antiperspirantti spray 150 ml

Adidas Climacool antiperspirantti spr...

3,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Climacool-antiperspirantin aktiivinen koostumus reagoi päivän haasteiden intensiivisyyteen, ja kainalot pysyvät kuivana ja olo raikkaana. Tuotteen koostumuksen sisältämät raikastavat mikrokiteet aktivoituvat liikkeessä, ja päivän tai liikuntasuorituksen muuttuessa intensiivisemmäksi hankaus ja kosteus saavat kiteet vapauttamaan entistä enemmän raikasta tuoksua. Tuoksu syntyy tuotteen sisältämien öljyjen ja kiteiden vapauttaman sitruksisen tuoksun yhdistelmänä. Antiperspiranttisuihke miehille.

Nivea Invisible for Black & White Clear Deo Spray

Nivea Invisible for Black & White Cle...

3,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täysin uudenlainen tahraamaton deodorantti, estää värjäytymiä niin tummissa kuin vaaleissakin vaatteissa. Nivea Invisible for Black & White -tuotteet eivät jätä valkoisia tahroja tummiin vaatteisiin. Lisäksi nyt myös valkoinen vaate pysyy valkoisena pidempään! 48h tehokas antiperspiranttisuoja ja hellävaraista Nivea-hoitoa, ilman etyylialkoholia ja väriaineita. Dermatologisesti hyväksytty.

Tuoteinfo:

Spray antiperspirantti. Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle, anna kuivua kunnolla ennen pukeutumista.

Garnier Mineral Deodorant -spray ultra dry

Garnier Mineral Deodorant -spray ultr...

Mineral Deodorant Ultra Dry on kehitetty antamaan parhaan 48 h suojan jopa ääriolosuhteissa: kuumuudessa, stressaavissa tilanteissa sekä urheillessa. Energinen ja raikas tuoksu: mandariini, kielo ja seetripuu.

Tuoteinfo:

Deodorantti spray. Ravista ennen käyttöä. Suihkuta kainaloihin n. 15 cm etäisyydeltä. Jos suutin menee tukkoon, käännä pullo ylösalaisin ja huuhtele suutin kuumalla vedellä.

5,0 / 5
Vain myymälässä
NIVEA Powder Touch -spray deodorantti 150 ml

NIVEA Powder Touch -spray deodorantti...

3,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Powder Touch -deodorantit yhdistävät luotettavan antiperspiranttisuojan kallisarvoiseen kaoliinijauheeseen – luonnolliseen mineraaliin, joka tunnetaan pehmeydestä ja hyvästä imukyvystä. NIVEA Powder Touch kuivuu nopeasti ja jättää iholle miellyttävän kuivuuden ja pehmeyden 48 tunniksi. Hemmotteleva ja ainutlaatuinen tuoksu luo silkkisen puhtauden ja hyvänolon tunteen. Ei sisällä alkoholia eikä väriaineita.

Tuoteinfo:

Naisten spray deodorantti. Ravista hyvin ennen käyttöä, pidä 15 cm päässä kainalosta ja suihkuta. Anna tuotteen kuivua täysin ennen pukeutumista. Soveltuvuus iholle dermatologisesti testattu.

Nivea Pure & Sensitive -deodorantti spray

Nivea Pure & Sensitive -deodorantti s...

3,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Suihkeantiperspirantti on alkoholiton, väri- ja säilöntäaineeton. Kamomillauute rauhoittaa ja avokadoöljy hoitaa herkkää kainalon ihoa. Alumiini antaa 48 tunnin suojan hikoilua vastaan.

Tuoteinfo:

Herkälle iholle kehitetty suihkeantiperspirantti hienhajua ja hikoilua vastaan. Suihkuta vähintään 15 cm:n päästä puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna kuivua kunnolla ennen pukeutumista. Soveltuvuus iholle dermatologisesti testattu.

Garnier InvisiMineral Calm spray-deodorantti

Garnier InvisiMineral Calm spray-deod...

3,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tuplavaikutteinen Garnier InvisiMineral Calm spray-deodorantti toimii valkoisia jälkiä vastaan ja rauhoittaa ajeltua ihoa. 48h suoja hikoilua ja hajua vastaan. Vulkaanista alkuperää oleva Mineralite imee tehokkaasti kosteutta. Alkoholiton. Parabeeniton.

Tuoteinfo:

Tehokas spray -deodorantti rauhoittamaan ajeltua ihoa ja suojaamaan valkoisia jälkiä vastaan. Suihkuta kainaloihin n. 15 cm etäisyydeltä. Suuttimen tukkeutuessa huuhtele sitä kuumalla vedellä.

Triple Dry Mens Active Fragrance spray  antiperspirantti 150 ml

Triple Dry Mens Active Fragrance spra...

Triple Dry ACTIVE-antiperspirantissa on käytetty uutta Odour counteracting -teknologiaa, jonka ansiosta tuotteen vaikutus tehostuu kehon hikoillessa. Triple Dry ACTIVE-antiperspirantti mukautuvat kehon lämpötilaan ja antaa lisäsuojaa silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Antibakteerinen antiperspirantti, joka ehkäisee voimakasta hikoilua. Ainutlaatuinen kolmitehoinen vaikutus ja hajua ehkäisevä koostumus mukautuu kehon tarpeisiin.

Vain myymälässä
Triple Dry Mens spray antiperspirantti 150 ml

Triple Dry Mens spray antiperspirantt...

Antibakteerinen antiperspirantti, joka ehkäisee voimakasta hikoilua. Ainutlaatuinen kolmitehoinen vaikutus ja hajua ehkäisevä koostumus mukautuu kehon tarpeisiin.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun