hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Muotovaahdot (65 kpl)

Amika The Perfect Body muotovaahto 232,5 ml

Amika The Perfect Body muotovaahto 23...

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tuuheuttava muotovaahto tekee hiuksista paksumman näköiset ja tuntuiset. Antaa kampaukselle pitkäkestoista, luotettavaa tukea. Ei tee hiuksista kovia vaan pitää ne pehmeinä tyrnimarjan siemenöljyuutteen avulla. Käyttö: Ravista pulloa ja pursota vaahtoa n. kämmenen kokoinen pallo, levitä tasaisesti kosteisiin hiuksiin tyvestä aloittaen. Ei sisällä parabeeneja eikä eläinperäisiä ainesosia. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Lopeta tuotteen käyttö jos minkäänlaista ärsytystä ilmenee.

Sebastian Stylbrid 9 mikrosuihkemuotovaahto 200 ml

Sebastian Stylbrid 9 mikrosuihkemuoto...

Hybridi-muotoilija hennoille hiuksille föönauksen alle, muotoilurautojen alle tai kuivien hiusten rekennemuotoiluun.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Goldwell StyleSign Power Whip muotovaahto 300 ml

Goldwell StyleSign Power Whip muotova...

VAHVISTAVA MUOTOVAAHTO. Antaa hennoille ja normaaleille hiuksille vahvaa tukea ja pitkäkestoista volyymia. Lisää rakennetta hiuksiin ja saa ne tuntumaan paksummilta.
Työstä pyyhekuiviin hiuksiin. Pitoaste 3.

Vain myymälässä
Maria Nila Styling Mousse muotovaahto 300 ml

Maria Nila Styling Mousse muotovaahto...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voluumia antava muotovaahto keskivahvalla pidolla. Jättää hiukset terveen ja kiiltävän näköisiksi. Muotovaahto ei tahmaa ja se on helppo harjata pois. Colour Guard Complex auttaa suojaamaan UV-säteitä ja vapaita happiradikaaleja vastaan. Tuote on 100 % vegaani, sulfaatti ja parabeeni vapaa. Lisää vaahto kosteisiin hiuksiin ja föönaa haluamallasi tavalla.

Schwartzkopf BC Excellium Plumping muotovaahto 200 ml

Schwartzkopf BC Excellium Plumping mu...

20,90
Verkkokaupassa

Excellium tuuheuttava muotovaahto ylläpitää ikaantyvien hiusten elinvoimaa ja väriä. Q10+ ja kollageeni aktivoivat hiuspohjan toimintaa antaen joustavaa tukea hennoille ja oheneville hiuksille. Hiukset tuntuvat kevyiltä, vahvoilta ja elinvoimaisilta.

Käyttö: vie tuote kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan ja muotoile. Ei huuhdella.

Vaara. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kipinöiltä, avotulelta ja kuumilta pinnoilta. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Varottava aineen joutumista silmiin. Älä hengitä sisään tarkoituksella.

Schwartzkopf BC Excellium Silverwhite muotovaahto 200 ml

Schwartzkopf BC Excellium Silverwhite...

20,90
Verkkokaupassa

Excellium Silverwhite muotovaahto ylläpitää hentojen ja ohenevien hiusten elinvoimaa ja väriä. Q10+ ja kollageeni aktivoivat hiuspohjan toimintaa samalla tuuheuttaen hentoja hiuksia. Hiukset ovat kevyet, vahvat ja täynnä elinvoimaa.

Käyttö: Vie kosteisiin hiuksiin. Ei huuhdella. Muotoile haluamallasi tavalla.
Hiusvärit saattavat aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita.

Vaara. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kipinöiltä, avotulelta ja kuumilta pinnoilta. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 ° C lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Varottava aineen joutumista silmiin. Älä hengitä sisään tarkoituksella.

Cutrin Sensitive Mousse Strong muotovaahto 300 ml

Cutrin Sensitive Mousse Strong muotov...

18,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voimakkaan pidon antava hajusteeton muotovaahto. Alkoholiton, hoitava ja hellävarainen koostumus, jolla saat joustavaa pitoa ja rakennetta kampaukselle. Tasainen ja pehmeä vaahto takaa kauniin kiiltävän lopputuloksen, samalla kun saat hiuksille suojaa lämmöltä.

Käyttö: Ravista pulloa ja annostele suutin alaspäin. Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

4,5 / 5
Balmain Volume Mousse volyymivaahto 300 ml

Balmain Volume Mousse volyymivaahto 3...

Joustava ja tuuheuttava muotovaahto. Hoitava ja korjaava, vaurioilta suojaava koostumus. Pitkäkestoista volyymia. Antistaattinen.
Käyttö: Levitä kosteaan hiukseen ja föönaa kuivaksi tai muotoile haluamallasi tavalla.

4,0 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Strong Mousse vahva muotovaahto 200 ml

No nothing Very Sensitive Strong Mous...

Muotovaahto, joka antaa hiuksille vahvan tuen lisäksi upeaa kiiltoa, joustavuutta ja kuohkeaa runsautta. Suojaa kampausta tehokkaasti ilmankosteudelta sekä UV-säteiden haalistavalta vaikutukselta. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Runsautta antava vahva muotovaahto. Ravista ennen käyttöä. Levitä pieni määrä puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin, kuivaa ja muotoile haluamallasi tavalla.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Cutrin Chooz Mousse Super Strong muotovaahto 100 ml

Cutrin Chooz Mousse Super Strong muot...

9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin voimakas muotovaahto antaa kampaukselle erittäin voimakkaan ja pitkäkestoisen tuen. Antaa upeaa volyymia, kiiltoa ja kestävyyttä kampaukselle. Hoitava koostumus. Sisältää lämpö- ja UV-suojan. Suojaa kosteutta vastaan.

Tuoteinfo:

Käyttö: Ravista pulloa ja annostele suutin alaspäin. Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

4,0 / 5
Cutrin Chooz Mousse Strong muotovaahto 300ml

Cutrin Chooz Mousse Strong muotovaaht...

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voimakas muotovaahto antaa kampaukselle voimakkaan ja elastisen tuen. Antaa upeaa volyymia, kiiltoa ja kestävyyttä kampaukselle. Alkoholiton ja hoitava koostumus on hellävarainen hiuksille. Sisältää lämpö- ja UV-suojan. Suojaa kosteutta vastaan.

Tuoteinfo:

Käyttö: Ravista pulloa ja annostele suutin alaspäin. Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

5,0 / 5
Cutrin Chooz Mousse Super Strong muotovaahto 300 ml

Cutrin Chooz Mousse Super Strong muot...

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin voimakas muotovaahto antaa kampaukselle erittäin voimakkaan ja pitkäkestoisen tuen. Antaa upeaa volyymia, kiiltoa ja kestävyyttä kampaukselle. Hoitava koostumus. Sisältää lämpö- ja UV-suojan. Suojaa kosteutta vastaan..

Tuoteinfo:

Käyttö: Ravista pulloa ja annostele suutin alaspäin. Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

4,5 / 5
TIGI Bed Head Candy Fixations Totally Baked Meringue Styling Prep volymivaahto 240 ml

TIGI Bed Head Candy Fixations Totally...

Täydellinen muotoilun valmistaja! Tuuheuttava ja hiuksia volymisoiva vaahto, joka antaa kosteussuojan ja pitoa. Pohjatukituote, joka muistaa ja palauttaa kampauksen muodon. Lisää runsasta volyymia kaikille hiustyypeille. Loistotuote föönaukseen kaikille hiustyypeille ja -rakenteille, joka antaa runsaasti volyymia. Tuoksuu sitruunamarenkipiiraalle.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava ja hiuksia volymisoiva vaahto. Loistotuote föönaukseen, antaa runsasta volyymia. Levitä kosteisiin hiuksiin saadaksesi hiuksiin painotonta liikkuvuutta. Sopii kaikille hiustyypeille.

3,0 / 5
Vain myymälässä
Paull Mitchell Sculpting Foam muotovaahto 200 ml

Paull Mitchell Sculpting Foam muotova...

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitava muotovaahto sopii erityisesti kiharille ja taipuisille hiuksille. Suojaa ja korjaa vaurioitunutta, kemiallisesti käsiteltyä hiusta. Antaa keskivahvan pidon. Korostaa kiharaa, poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Miellyttävä kookoksen tuoksu.

Tuoteinfo:

Hoitava muotovaahto. Ravista ennen käyttöä. Pursota n. golfpallon kokoinen määrä tuotetta kämmenelle ja levitä tasaisesti hiuksiin. Muotoile kuten haluat.

4,5714 / 5
Sivun alkuun