Sokos.fi:llä tehdään huoltotöitä, jonka aikana ostaminen verkkokaupasta ei valitettavasti onnistu. Huoltotöiden aikana voi silti selailla tuotteita tai tarkistaa vaikkapa myymälän yhteystiedot. Sokos.fi on taas normaalisti käytössä viimeistään keskiviikkona. Pahoittelemme häiriötä!
{}

Hiusgeelit (20 kpl)

EIMI Shape Me föönausgeeli 150ml

EIMI Shape Me föönausgeeli 150ml

Tehokkaasti kiinnittävä pohjustustuote hiuksille. Pitää kampauksen muuttumattomana jopa 48 tunnin ajan. Levitetään kosteisiin hiuksiin ja föönataan kampaus haluttuun muotoon. Sisältää anti-frizz efektin.

Vain myymälässä
Cutrin Chooz Memory Styling Gel muotoilugeeli 150 ml

Cutrin Chooz Memory Styling Gel muoto...

Muotoilugeeli erittäin vahvalla pidolla ja muotoilumuistilla. Geelin muistipolymeerien ansiosta hiukset asettuvat haluttuun tyyliin ja uudelleenmuotoilu on helppoa. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Käyttö: Purista pieni määrä kämmeniin ja muotoile.

Vain myymälässä
KC Professional Four Reasons Power Gel hiusgeeli 200 ml

KC Professional Four Reasons Power Ge...

7,70 (12,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vahva hiusgeeli, jonka avulla voit muotoilla hiuksesi juuri sellaiseen tyyliin kuin haluat. Ainutlaatuinen koostumus mahdollistaa mielikuvituksellisen muotoilun ja pitävä wetlook-tyyli syntyy hetkessä. Kampaus kiiltää ja kestää, kunnes se harjataan auki. Soveltuu monenlaiseen hiusten muotoiluun – miesten hiuksille, lyhyiden hiusten tueksi, poninhäntien pohjalle, lettikampauksiin sekä pitoa vaativiin veistoksellisiin kampauksiin ja kiinnityksiin. Hiero käsiin, muotoile hiukset ja anna kuivua.

Schwarzkopf OSiS+ Rock Hard muotoilugeeli 150 ml

Schwarzkopf OSiS+ Rock Hard muotoilug...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

OSiS+ Rock Hard erittäin voimakas muotoilugeeli äärimmäisiin hiustyyleihin! Muotoilugeeli antaa kivenkovaa ja pitkäkestoista tuke, joka pysyy ja pysyy.

Rock Hard muotoilugeeliä on helppo työstää hiuksiin ja pestä pois. Vie pieni määrä tuotetta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile ja työstä haluamallasi tavalla.

4,3333 / 5
Matrix Over Achiever 3-in 1 muotoilutahna 50 ml

Matrix Over Achiever 3-in 1 muotoilut...

18,90
Verkkokaupassa

Muotoilutahna jossa uudenlainen huippukoostumus, jossa yhdistyvät voiteen levitettävyys, tahnan uudelleen muotoiltavuus ja vahan pito. Voide, tahna ja vaha yhdessä tuotteessa.

Vain verkkokaupassa
Matrix Super Fixer muotoilugeeli 200 ml

Matrix Super Fixer muotoilugeeli 200 ml

18,90
Verkkokaupassa

Geeli erittäin vahvalla pidolla, joka antaa kestävää pitoa ja kiiltoa. Antaa pitkäkestoista hallittavuutta, joka ei kuitenkaan tahmaa ja on helppo harjata pois.

Vain verkkokaupassa
Wella SP Men Maxximum Hold Gel muotoilugeeli 100 ml

Wella SP Men Maxximum Hold Gel muotoi...

Vahva muotoilugeeli miehille. Kosteisiin hiuksiin, kun halutaan napakka wet-look. Sopii myös kuivien hiusten käsinmuotoiluun.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun