hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Muotoilutuotteet (540 kpl)

Amika Nourishing naamio 250 ml

Amika Nourishing naamio 250 ml

32,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Syvähoitava tehohoito korjaa hiuksen vaurioita tehokkaasti ja antaa ravinteita kaipaaville hiuksille kosteutta sekä kiiltoa. Palauttaa hiusten terveen elastisuuden. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, keinotekoisia väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Käyttö: Käytä joko kerran viikossa tehohoitona tai aina shampoopesun jälkeen hiusten kunnosta riippuen. Levitä pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa 2-3 min. ja huuhtele. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Lopeta tuotteen käyttö jos minkäänlaista ärsytystä ilmenee.

Wella Care Oil Reflections Light Luminous Reflective Oil kevyt hoitoöljy 100ml

Wella Care Oil Reflections Light Lumi...

Hiuksiin jätettävä kevyt hoitoöljy hennoille, veltoille ja liukkaille hiuksille. Antaa hiuksille kylmän helmiäisen hohteen.

Vain myymälässä
Amika Bombshell Blowout Spray föönaussuihke 237 ml

Amika Bombshell Blowout Spray föönaus...

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tuuheuttava föönaussuihke antaa kampaukselle ilmavaa kuohkeutta ja suojaa hiuksia föönin kuumudelta. Tyrnimarjan siemenöljy ravitsee, vahvistaa ja tekee hiuksista kiiltävät ja sileät. Käyttö: Suihkuta kosteisiin hiuksiin osio kerrallaan tyvestä latvaan ennen föönausta. Voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin muotoilusuihkeena tai kevyen tuen antajana. Ei sisällä eläinperäsiä ainesosia. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Lopeta tuotteen käyttö jos minkäänlaista ärsytystä ilmenee.

Wella Care Oil Reflections Light Luminous Reflective Oil kevyt hoitoöljy 30ml

Wella Care Oil Reflections Light Lumi...

Hiuksiin jätettävä kevyt hoitoöljy hennoille, veltoille ja liukkaille hiuksille. Antaa hiuksille kylmän helmiäisen hohteen. Matkakoko.

Vain myymälässä
EIMI Shape Me föönausgeeli 150ml

EIMI Shape Me föönausgeeli 150ml

Tehokkaasti kiinnittävä pohjustustuote hiuksille. Pitää kampauksen muuttumattomana jopa 48 tunnin ajan. Levitetään kosteisiin hiuksiin ja föönataan kampaus haluttuun muotoon. Sisältää anti-frizz efektin.

Vain myymälässä
Sivun alkuun