Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup Eye Shadow Base luomivärin pohjustus 7 g

tuotteen arvosana 3.3/5

Siirry arvioihin6kappaletta
10,90 €
1 557,14 €/kg
väri:04 High Definition

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Maksimoi luomivärisi intensiteetti, kestävyys ja kiilto. Kaikki Eyeshadow Base -luomivärin pohjustusvoiteet luovat sileän pohjan, jolla luomivärisi - voimakkaat, neutraalit ja helmiäissävyt - pysyvät pidempään paikoillaan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Diisostearyl Malate, Bis-DiglycerylPolyacyladipate-2, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Octyldodecanol, IsostearylIsostearate, Ethylhexyl Palmitate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax /Euphorbia Cerifera Cera / Cire de Candelilla, Ceresin, Beeswax / Cera Alba /Cire d’abeille, Polyisobutene, Polyethylene, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/ Copernicia Cerifera Cera / Cire de Carnauba, Microcrystalline Wax / CeraMicrocristallina / Cire Microcristalline, Tocopheryl Acetate, BHA, Limonene,Fragrance / Parfum. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491,77492, 77499), Red 6 (CI 1585), Red 7 (CI 1585), Red 28 (CI 4541), Red 36(CI 1285), Blue 1 Lake (CI 429), Yellow 5 Lake (CI 1914).|Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

0800897142933

Arviot (6)

tuotteen arvosana 3.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    mervesusannaVahvistettu osto

    Loistava tuote

    9 euron hinnalla paras pohjustusvoide! Pitää luomivärin paikoillaan rasvaisilla luomillani pitkälle seuraavaan päivään.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    sohvii

    Ei toiminut lainkaan

    Ihoni on kuiva, erityisesti luomillani. Tuote jäi epätasaiseksi ja tuntui rasvaiselta. Pigmenttiä ei ollut ollenkaan, jonka vuoksi luomieni verisuonet näkyivät läpi. Ostin vahingossa sävyn White Pearl (oma moka), joka oli pelkkää glitteriä koko tuote. Päätin ostaa sävyn White, jonka olin suunnitellut ostavani, mutta eipä toiminut sekään. Ei jatkoon!

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    JimskuVahvistettu osto

    Ei hyvä

    Tämä tuote oli kyllä pienoinen pettymys. Itselläni on pintakuiva iho, eikä luomet ole rasvaiset ollenkaan ja siltikään tämä tuote ei vain toiminut minulla. Luomiväri kerääntyy silmän sisänurkasta kasaan päivän aikana vaikka kuinka pohjustaisi vieläpuuterilla luomet tuotteen laiton jälkeen. Ei jatkoon.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Paras silmämeikinpohjustaja jota olen kokeillut!

    Itse ostin mattavalkoisen näistä, joka sopii loistavasti varsinkin näyttävempiin tai värikkäämpiin meikkeihin, sillä se saa värit näyttämään kirkkaammilta valkoisella pohjallaan. Kannattaa ostaa ihonsävyisenä, jos käyttää vähemmän luomiväriä. Itselläni on öljyiset luomet ja tämä pitää kyllä hyvin luomivärin paikallaan irtopuuterilla kiinnitettynä! Suosittelen, hyvä hinta-laatusuhde.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    moissu

    Ei sovi hyvin rasvaisille luomille

    Luomivärin pohjustusaine on helppo levittää luomelle, eikä se tunnu liian tahmealta. Luomiväri on helppo sivellä tuotteen päälle. Valitettavasti tämä ei toimi minulla niin kuin toivoisin sen toimivan. Minulla on hyvin öljyiset luomet ja tämä tuote ei ikävä kyllä toimi minulla lainkaan. Uskon, että tämä tuote on hyvä valinta niille, keillä ei ole kovinkaan rasvaiset luomet, sillä olen kuitenkin nähnyt tästä kyseisestä tuotteesta monia hyviä arvosteluja.