Sisältöön
Lapuan Kankurit

Lapuan Kankurit Käsipyyhe Terva 48x70cm pellava

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
21,95 €
väri:51 VALKOINEN/PELLAVA
koko:48X70

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Terva-pyyhe on pestyä pellava-puuvilla-tenceliä. Tencel valmistetaan puukuidusta ympäristöä säästävin menetelmin. Lapuan Kankureiden kehittämä tekninen, pehmeä ja imukykyinen tekstiili tuo kylpemisen nautinnon aivan uudelle tasolle. Terva-pyyhkeen imukyky on herätetty jo tuotantovaiheessa pesukäsittelyssä, joten se on heti valmis käyttöön. Pyyhe on todella imukykyinen ja se myös kuivuu nopeasti, joten se on käytössä hygieeninen. Keveytensä ansiosta Terva-pyyhe on erinomainen myös matkoilla. Terva-pyyhkeen materiaalina ovat eurooppalainen tencel-kuitu, Masters of Linen -laatuinen aivinapellava ja kampapuuvilla, joka on valmistettu Öko-Tex-standardin mukaisesti. Tuotteelle on myönnetty avainlipputunnus.

Pesu- ja hoito-ohjeet:
Herätä imukyky pesemällä pyyhkeet ja laudeliinat ennen käyttöönottoa. Hienopesu 40°C runsaassa vedessä, hitaalla pesurytmillä, erillään muusta pyykistä. Erittäin likaiset puolipellavat voi pestä 60°C kirjopesuohjelmalla. Värjäämätön pellava vaalenee pesujen myötä. Älä käytä huuhteluainetta ja vältä valkaisuaineita. Ei rumpukuivausta. Kuosittele, mankeloi tai silitä kosteana. Puolipellava kutistuu pesussa n. 5%.

Tuotetiedot
Kokotiedot

18 (Leveys) x 35 (Korkeus) x 1 (Syvyys) cm

Alkuperämaa

Suomi

Pesu- ja hoito-ohjeet

Vesipesu

Materiaali

39% pellava, 43% Tencel, 18% puuvilla

Mallinumero

73511

Tuotekoodi

6417695735119

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RosannaVahvistettu osto

    Ihana pyyhe!

    Upea materiaali, hyvät kuivausominaisuudet. Näyttää hyvältä, toimii hyvin. Paljon parempi kuin froteepyyhe. Paranee koko ajan käytössä.