+ / - Hover over image to Zoom

Joe Blasco Ultra Base meikkivoide 9,5 g

Joe Blasco Ultra Base meikkivoide 9,5 g is rated 4.7 out of 5 by 790.
Rated 5 out of 5 by from Meikkivoide joka tilanteeseen Kosmetiikkafriikkinä on tullut kokeiltua vaikka mitä meikkivoiteita, mutta mikään ei ole voittanut Blascoa. Tämän meikkivoiteen voi levittää joko todella ohuesti ja luonnollisen näköisesti tai halutessaan myös voimakkaampi peittävyys onnistuu. Meikkivoide pysyy, sävy ei päivän aikana muutu ja myös hyvin kalpealle iholleni löytyy riittävän vaalea sävy. Talvella ihoni kuivuu ja toisinaan huolellisesta hoidosta huolimatta kasvoihin ilmestyy jopa kuivia laikkuja. Nestemäiset meikkivoiteet näyttävät silloin kasvoilla kauheilta, mutta Blascon saan silloinkin levittymään siististi.
Date published: 2014-09-06
Rated 4 out of 5 by from Todella kevyt meikkivoide! Ostin tämän tuotteen, koska siitä kehutaan riittävän n.300 kertaan. Silloihan se riittää minulle vuodeksi, joten todella edullinen käytössä. En ole vielä vuotta sitä käyttänyt, mutta olen todella tyytyväinen. Se on niin unelma kevyt iholla, ettei sitä tunne lainkaan. Peittävyys on hyvä, ihan kaikkea se ei peitä, esim. maksaläiskä jää hiukan näkyviin. Levittäminen on helppoa sienen avulla ja minulla ei ole ollut tarvetta korjailla meikkiä päivän mittaan, eli kestävyys on hyvä. Kannattaa käydä liikeessä testaamassa sopiva väri iholle,minä en onnisunut netissä valitsemaan sopivaa väriä itselleni. Vaihtaminen ei onnisunut netissä tilaamisessa, joten senkin takia kannattaa varmistaa oikea väri.
Date published: 2014-04-19
Rated 5 out of 5 by from paras ikinä! Oon ostanu ekan vuonna 97! Sain ison arven otsaan ja ihotautilääkäri suositteli! Peittämiseen.2v sitte ostin vasta neljännen eli tosi riittoista.Tosin kesäisin käytän vain joe blascon peitevoidetta.On niin runsapigmenttistä että pieni tuputtelu riittää.Parasta on että kestää jopa saunassa! Ihon ollessa huono oon laittanu uimahalliin mennessä sitä ja ei lähde löylyissäkään:) ei tarvi puuteria erikseen eikä tuki ihohuokosia mikä suuri + plus vielä tuoksutonta! Ihan huipputuote.En tulis toimeen ilman sitä
Date published: 2017-05-26
Rated 5 out of 5 by from Luottomeikkivoide, ei petä koskaan! Loistava pigmentti, erinomainen peittokyky. Iho näyttää silti luonnolliselta ja heleältä. On myös riittoisaa, hyvä hinta-laatusuhde. Ultra base -meikkivoide on kohentanut itseluottamustani kausittaiseen hormonaaliseen akneen taipuvaisen ihoni suhteen. Iho saa myös hengittää meikkivoiteen alla, en ole havainnut tämän vaikuttavan ollenkaan negatiivisesti ihon kuntoon. Tuntuu, että se pikemminkin suojaa sitä. Sävy Alabaster on sopinut vaalealle pisamaiselle iholleni, joka ei rusketu. Tätä palaan ostamaan aina.
Date published: 2017-05-11
Rated 4 out of 5 by from Talven suosikkimeikkivoide Näppärä purkki, joka on helppo ottaa mukaan reissuun. Purkin kansi on muutaman kerran hajonnut, joten siitä voisi tehdä kestävämmän. Tykkään käyttää tätä meikkivoidetta talvella, mutta kesällä on vähän liian tuhtia tavaraa ja valuu helposti pois. Paljon värivaihtoehtoja, mutta voisi löytyä vaaleampia sävyjä. Meikkivoide on riittoisa, joten tyyris hinta ei kirpaise niin pahasti. Helpointa levittää meikkisienellä. Suosin tuotteita, joita ei ole testattu eläimillä ja tämä sopii siihen kategoriaan.
Date published: 2016-02-08
Rated 5 out of 5 by from Ikisuosikki johon palaan aina uudelleen Käytin tuotetta ensimmäisen kerran teini-ikäisenä, kun löysin tuotteen äidin meikkivalikoimasta. Tykästyin jo silloin tuotteen peittävyyteen ja kestoon sekä kauniiseen lopputulokseen. Yritin käyttää huokeampia tuotteita väliin mutta mikään ei ollut yhtä pätevä kuin tämä. Palasin aina uudelleen ja uudelleen takaisin tähän. Muuta enää käytä! Korostaminen helppoa ihon kunnon mukaan. Riittoisa. Todellakin hintansa väärti, hyviä tarjouksia säännöllisesti!
Date published: 2016-12-27
Rated 4 out of 5 by from Pysyy kuin tauti Tämä meikkivoide tosiaan tekee mitä lupaa. Meikkivoide kestää hikijumpat, sateet ja pienen hankauksenkin ilman mitään ongelmia. Halutessaan meikkivoiteella saa ohutta jälkeä kostealla sienellä levittämällä tai sekoittamalla valovoiteeseen. Peittokyky riittää hyvin couperosa-iholleni enkä tämän kanssa tarvitse erillistä peiteväriä. Ainoat miinukset tulevat sävyvalikoimasta ja poispestävyydestä. Sarjan vaalein (Alabaster) on liian tumma ja viileän sävyinen ja ottaen huomioon sarjan sävyvalikoiman laajuuden tumissa sävyissä, myös vaaleimmissa sävyissä pitäisi olla lisää valinnanvaraa. Lisäksi tämän meikkivoiteen poistaminen ei onnistu millään tavallisella meikinpoistoaineella, vaan itse jouduin turvautumaan pelkkään kookosöljyputsaukseen. Jos tätä jää kasvoille, on lopputulemana epäpuhtauksia ihossa.
Date published: 2015-09-23