Marks & Spencer valikoimaan kuuluu sekä naisten että miesten pukeutumista sekä alusvaatteita. Tuotemerkkeinä M&S Collection, Autograph, Per Una ja Blue Harbour. M&S mallistot löytyvät Helsingin, Jyväskylän, Porvoon ja Tampereen Sokoksista. 

Säihky kilpaa mekkosi kanssa

Tänä syksynä säihkytään tai tunnelmoidaan romantiikalla. Yksi asia on varma, juhlatrendeissä on nyt luksusta: ylellistä samettia, tähtien lailla kimaltelevaa hohdetta ja flirttailevaa pitsiä. Marks & Spencerin valikoimissa on laadukkaita ja yksilöllisiä mekkoja.

Kohtalokkaan kaunis viininpunainen bodycon-mekko, joka imartelee kantajaansa. Väljä paljettimekko antaa liikkumavaraa, eikä juuri tarvitse seurakseen asusteita. Pitkähihainen kukkamekko on täydellinen talven juhliin: romanttisia kukkia ilman, että palelet. 

 

 

Naisten aluspukeutuminen   

On kulunut jo 90 vuotta siitä, kun Marks & Spencer valmisti ensimmäiset rintaliivit ja alusvaateasiantuntijuutemme alkoi. Jokaisen naisen oikeutta löytää istuvia alusasuja on syytä juhlia.Juhlakausi kannattaakin aloittaa alusvaatteista. Huomaamattoman tyylikkäät muotoilevat asut varmistavat, että vaatteet istuvat täydellisesti. M&S:n valikoimasta löydät täydelliset alusvaatteet jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle vartalolle. 

Uuden juhlamalliston sekä alusasut löydät seuraavista Sokoksista: Helsinki, Jyväskylä, Porvoo ja Tampere. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. 


Kevyttoppatakkia ja villakangas lämmittävät tyylikkästi kerroksittain. 
Marks & Spencerin miesten syksyn mallistot ovat täynnä lämmittävän tyylikkäitä ja erittäin käytännöllisiä takkeja, bleisereitä sekä hauskoja printtejä. 

Tuotenosto:

M&S neule–26148514

M&S Autograph neule–26294601

M&S Stormwear™ kevytuntuvatakki–31887139

M&S Stormwear™ parka–33256226