Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

GOSH

GOSH X-Ceptional Wear Make-up meikkivoide 35 ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin3kappaletta
15,50 €
Valittu väri:12
  • 11
  • 12
  • 14
  • 16
koko:30ML

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

GOSH X-Ceptional Wear Make-up on pehmeän tasaisesti levittyvä meikkivoide, joka pysyy iholla pitkään ja antaa mattapinnan. Korkea väripigmenttien ja valoa heijastavien pigmenttien pitoisuus takaa hyvän levittyvyyden, peittokyvyn ja luonnollisen lopputuloksen. Jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi ja joustavaksi. Sisältää E-vitamiinia, joka ennaltaehkäisee vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. Tuote on hajusteeton.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua\Water, Cyclopentasiloxane, CI 77891\Titanium Dioxide, Nylon-12, Glycerin, Diethylhexyl Adipate, Cera Alba\Beeswax, Polyglyceryl-4 lsostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Alcohol, Onopordum Acanthium (Scotch Thistle) Flower/Leaf/Stem Extract, Dimethicone, Zinc Stearate, Tocopheryl Acetate, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminum Hydroxide, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, CI 77492\lron Oxides, CI 77491\lron Oxides, CI 77499\lron Oxides.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Tuote on hajusteeton.

Alkuperämaa

Tanska

Materiaali

E-VITAMIINI.

Tuotekoodi

0000057044163

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TossuVahvistettu osto

    Uusi lempoarini

    Hyvä meikkivoide, kevyt koostumus, mutta silti peittävä. Hintalaatusuhde kohdillaan tässä tuotteessa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    veeraeveliinaVahvistettu osto

    Loistava hinta-laatusuhde!

    Olen käyttänyt tuotetta puoli vuotta ja tästä on tullut uusi vakiomeikkivoiteeni. Hyvin vaalealle iholleni on ollut vaikea löytää sopivaa sävyä, mutta vaalein sävy on todella hyvä. Peittää hyvin myös poskissa olevia aknearpia ja peittävyyttä on helppo lisätä halutun lopputuloksen mukaan. Pysyy suhteellisen hyvin myös päivän mittaan kunhan pohjustaa ihon hyvin. Hinta on laatuun nähden todella edullinen!

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    kia1Vahvistettu osto

    Ihan ok

    Ostin kyseisen meikkivoiteen 1-2 kuukautta sitten ja olen käyttänyt muutaman kerran enkä tykkää. Meikkivoide jää juonteisiin muodostaen meikkivoidekasoja niiden kohdalle, myös pysyvyys huono, mutta jos meikkivoiteelta ei odota paljoa, tämä voi sopia. Lopputulos on luonnollinen, ei paljoa peittoa. Hinta kuitenkin halpa