Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun ohjeet

Hyvä asiakkaamme! 

Asiakaspalvelumme on erittäin ruuhkautunut 3+1 PÄIVÄÄ -kampanjan siirtymisestä vain verkkokauppaan toteutettavaksi. Ethän lähetä samaa viestiä useassa kanavassa, jotta asiakaspalvelumme ei ruuhkautuisi entisestään. Olemme pahoillamme, että joudut odottamaan vastaustamme.

Kampanjatoimituksissa on viivettä, mutta teemme kovasti töitä, että saamme tilauksesi toimitukseen mahdollisimman pian. Kun tilauksesi on pakattu, saat sähköpostiisi lähetystunnuksen, jolla voit seurata toimituksen etenemistä.

Kiitos ymmärryksestä!

 

HUOM! Puhelinpalvelumme on toistaiseksi suljettu. Palvelemme sinua chat kanavissamme ma-la 9-22 ja su 10-20. Pahoittelemme tilannetta.

 

 

3+1 PÄIVÄÄ -kampanja toteutetaan poikkeuksellisesti vain verkkokaupassa!

Kampanjan aikana tarjoamme ilmaiset toimitukset Postin pakettiautomaatteihin. Kampanjan siirtyessä vain verkkokauppaan toimituksissa voi olla viivettä. Toimitamme kaikki tilaukset niin pian kuin mahdollista. Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun tilauksesi on matkalla.

Mikäli verkkokaupan kirjautuminen ei hetkellisesti onnistu, kokeile hetken päästä uudestaan tai tee tilaus kirjautumatta. Jos teet tilaukset kirjautumatta, voit ilmoittaa jäsennumerosi ja tilausnumerosi asiakaspalveluun, niin kirjaamme Bonukset jälkikäteen.

Kampanjatuotteiden tuotekuvissa olevat pinkit nauhat tarkoittavat seuraavaa:
Myyty = Tuotteen saldo on tilapäisesti loppu verkkokaupasta. Pyrimme myös lisäämään verkkokaupan määriä kampanjan aikana. Mikäli toivomasi tuote on tilapäisesti loppu, saattaa sitä tulla lisää myyntiin vielä kampanjan aikana. Tiedotamme loppuneista tuotteista saamistamme lisäeristä Facebook- ja Instagram-kanavillamme, joten otathan kanavat seurantaan saadaksesi tiedon uusista eristä ensimmäisten joukossa.
Tilaustuote = Tuote toimitetaan kotiinkuljetuksena, joka sisältyy tuotteen hintaan. Tuotteen voi tilata vain osoitteeseen, jolla on kiinteä tieyhteys. Kuljetusliike soittaa sopiakseen toimitusajan tilauksella ilmoitettuun puhelinnumeroon. Mikäli tilauksesi sisältää myös muita tuotteita, valitse toimitustavaksi niille toivomasi toimitustapa. Tässä kampanjassa tilasumyyntituotteina on Familonin joustinsänkyjä.

Klikkaa ostoksille >

😐
1
Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä