Sisältöön
Natura Media

Natura Media Acerola C 80 kaps

Hinta15,90 €Yksikköhinta0,20 €/kpl
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

100 % luonnollinen C-vitamiini, uutettu suoraan acerolahedelmistä (Acerola malpighia L.). Luonnollisella C-vitamiinilla on erittäin hyvä imeytyvyys elimistössä. Natura Median Acerola C -kapselit sisältävät 100 % luonnollista C-vitamiinia, jonka lähteenä on aito acerolakirsikka-uute. Luonnollinen C-vitamiini on korkean biosaatavuuden muodossa, eli se on valmiina kehon käyttöön. Tuote on vegaaninen, eikä sisällä gluteenia, soijaa, maitoa, viljoja tai kananmunaa. C-vitamiinilla on todella monipuolinen tehtävä elimistössä. Se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä yleisesti että raskaan liikunnan aikana, kun C-vitamiinia nautitaan vähintään 200 mg:n lisäannos normaalin päiväsaannin lisäksi. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, joka on tärkeää verisuonille, luustolle, rustoille, ikenille ja hampaille sekä iholle. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja, auttaa torjumaan väsymystä ja uupumusta sekä edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. C-vitamiinilla on myös tärkeä osa raudan normaalissa imeytymisessä. Valmistettu Suomessa. Natura Median Acerola C-kapselit valmistetaan omassa tuotannossamme Raisiossa. Kapseleissa käytetty luonnollinen acerolauute on uutettu Sveitsissä. Itse hedelmät on viljelty Koillis-Brasiliassa perheiden omistamilla farmeilla, jotka pidetään tarkoituksella riittävän pieninä biodiversiteetin suojelemiseksi. Farmit hyödyttävät paikallisia yhteisöjä, sillä viljelijöille maksetaan reilu korvaus hedelmistä ja yhteisöissä tehdään muutakin hyödyllistä työtä, esim. ylläpidetään kouluja. Sadonkorjuuta tehdään puista sitä mukaa kun hedelmät saavuttavat optimaalisen kypsyyden – kun hedelmä on juuri muuttumassa vihreästä punaiseksi, sen C-vitamiinipitoisuus on korkeimmillaan. Acerola C -kapseleiden pakkaus on valmistettu 100 % kierrätetystä RPET-muovista, joka on UV-suojattu säilyvyyden varmistamiseksi. Pakkauksen korkki on alumiinia. RPET-purkki voidaan kierrättää muovipakkauksena ja korkki metallina. Ainesosat: Acerolauute (Sveitsi), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat). Sisältää/1–3 kaps.: Acerolauute 550–1650 mg, josta C-vitamiinia 93,5–280,5 mg* (*351 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta)

Tuotetiedot
Ainesosat

Acerolauute (Sveitsi), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Acerolaextrakt (Schweiz), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Natura Media Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 1-3 kapselia päivässä veden kanssa. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Dosering: 1-3 kapslar om dagen med vatten. Överskrid inte dosen. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä kuivassa, alle +25 °C.

Förvaras utom räckhåll för barn. Förvaras på en torr plats, under +25 °C.

Tuotekoodi

6417778301200

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti