Sisältöön
Hwarang

Hwarang' Bell Flower Cleansing Balm puhdistusbalmi 100ml

24,90 €
249,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hwarang' Bell Flower Cleansing Balm on sorbettimainen puhdistusbalmi, joka puhdistaa iholta tehokkaasti meikin, aurinkovoiteen ja iholle päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet.

Puhdistusvoide sisältää ihoa rauhoittavaa guaiazuleenia, kellokukanjuuriuutetta ja pantenolia. Kevyt ja sorbettimainen koostumus sulattaa meikin ja lian hetkessä, jättäen ihon pehmeäksi ja puhtaan tuntuiseksi – Bell Flower Cleansing Balm tekee kasvojen puhdistuksesta aina yhtä helppoa ja miellyttävää.

Guaiazulene on kamomillaöljystä saatava kauniin sininen uute, joka rauhoittaa ja korjaa ihoa, lievittäen ihoärsytystä ja vahvistaen siten ihon suojamuuria (skin barrier). Guaiazuleenin hypoallergeeniset ja antibakteeriset ominaisuudet tekevät siitä mainion ainesosan myös herkälle-, sekä epäpuhtaksiin taipuvalle iholle.

Kellokukan sisältämät saponiinit, flavonoidit ja fenolihappo taistelevat tehokkaasti tulehduksia vastaan, auttaen ihoa rauhoittumaan ja uusiutumaan tehokkaammin.

Pantenoli – eli B5 vitamiini (provitamiini) – rauhoittaa ärtynyttä ihoa, lieventää kutinaa ja kosteuttaa ihoa, luoden siitä pehmeän ja elastisemman.

Tehokkaasti rauhoittavat ainesosat ja hieman öljymäinen, mutta komedogeenitön koostumus tekevät Bell Flower Cleansing Balm -puhdistusbalmista täydellisen tuotteen myös kasvojen öljyhierontaa varten. Tee hieronta kuten tavallisesti ja pese balmi pois vedellä – ihosi on pehmeä ja valmis ihonhoitorutiinillesi!
Vegaaninen, Cruelty Free, hajusteeton, silmiä ärsyttämätön ja komedogeenitön koostumus, joka sopii kaikille ihotyypeille aina kuivasta rasvoittuvaan ihoon ♡

Vinkki! Bellflower Cleansing Balm poistaa hyvin minkä tahansa vedenkestävän ripsivärin.

Huom! Tuotteen kaunis vaaleanlila sävy eroaa jokaisessa erässä hieman, johtuen luonnollisista kasviuutteista.

Tuotetiedot
Ainesosat

Cetyl Ethylhexanoate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Synthetic Wax, Synthetic Wax, PEG-10 Isostearate, Guaiazulene, Platycodon Grandiflorus Root Extract, Panthenol, Tocopherol, Sorbitan Sesquioleate, Caprylyl Glycol, Eclipta Prostrata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Water, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Viola Mandshurica Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Pantolactone

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Tuotekoodi

6429830174998

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita