Sisältöön
Huxley

Huxley Perfume; Blue Medina Tangerine tuoksu 15ml

54,90 €
3 660,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Uusi Huxley-parfyymikokoelma on saanut inspiraationsa Marokon lumoavista kaupungeista, kuivan aavikon voimakkaista ja eloisista väreistä sekä kaupungin ja aavikon välisen rajan ylittävien ihmisten kanssa kietoutuneesta tilasta. Jokainen mestarillisesti muotoiltu tuoksu on sijoitettu kauniiseen, soikeaan pulloon, johon on helppo tarttua. Laadukas, erittäin hienojakoinen suihke on kuin lempeä sumu. Korkealla tuoksuöljypitoisuudella valmistetut hajuvedet ovat pitkäkestoisia, ne viipyvät iholla jopa 6-8 tuntia ja paljastavat jokaisen herkän tuoksunuotin ajan myötä.

Blue Medina Tangerine -tuoksu tuo mieleen marokkolaisen medinan kuuluisien sinisten stukkoseinien puista roikkuvat mehukkaat mandariinit, kun tuoreen mandariinin kuoren tuoksu sekoittuu lehtien ja oksien katkeransuloiseen tuoksuun ja lohduttaviin meripihkan sävyihin.

Alkutuoksu: mehukas mandariini, greippi, bergamotti.
Sydäntuoksu: kardemumma, vaaleanpunainen pippuri, geranium, jasmiini.
Pohjatuoksu: täyteläinen hunajapuu, sammal, meripihka.

Käyttö: Suihkuta hajuvettä pulssikohtiin (joissa kehon lämpimimmät kohdat sijaitsevat), kuten ranteisiin, kaulalle ja korvien taakse. Odota 5-10 sekuntia, että alkoholi haihtuu ja tuoksu asettuu iholle. Älä hiero.

Tuotetiedot
Ainesosat

Alcohol Denat. / Fragrance (Parfum) / Water / Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate / Ethyhexyl Methoxycinnamate

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Tuotekoodi

8809422535778

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan