Sisältöön
florence by mills

Florence by Mills Look Alive Brightening Eye Cream silmänympärysvoide 15 ml

22,50 €
1 500,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Look Alive Brightening Eye Cream on pelastus aamuina, joita edeltävänä iltana olet vaikkapa valvonut myöhään katsellen sarjoja. Silmänympärysvoide, joka kirkastaa silmänympärysihoa sekä häivyttää tummia silmänaluksia ja väsymyksen merkkejä. Lopputuloksena heleä katse. Pehmentää ja kosteuttaa ihoa luoden sileän pohjan. Vihreää kahviöljyä sisältävä koostumus saa sinut näyttämään virkistyneeltä! Sopii kaikille ihotyypeille.

· kirkastaa ihoa ja vähentää tummia silmänaluksia
· vähentää silmänympärysihon turvotusta
· antaa luonnollista hehkua

Sisältää muun muassa peptidejä, jotka kirkastavat ihoa näkyvästi ja häivyttävät tummia silmänaluksia ja väsymyksen merkkejä. Luonnostaan runsaasti kofeiinia ja antioksidantteja sisältävä vihreä kahviöljy antaa myös kosteuttavia vaikutuksia. Aprikoosinsiemenöljy ja karitevoi pehmentävät, kosteuttavat ja tasoittavat ihoa, ja sileät, hopeanvalkoiset pigmentit antavat luonnollista hehkua ja samettimaisen lopputuloksen.

Florence By Mills -tuotemerkin on luonut rakkaudella näyttelijä ja malli Millie Bobby Brown, lempinimeltään Mills. Merkin sanoma on, että sanelemme itse kauneuden ehdot. Florence by Mills luo ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka ovat hauskoja, vegaanisia ja helppokäyttöisiä!

Tuotetiedot
Ainesosat

Water/Aqua/Eau, Glyceryl Stearate SE, C15-19 Alkane, Glycerin, Hydrogenated Farnesene, Stearyl Alcohol, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Nonapeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-5, Sodium Hyaluronate, Coffea Arabica (Coffee) Seed Oil, Caffeine, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Dunaliella Salina Extract, Cetyl Alcohol, Glyceryl Behenate, Sodium Stearate, Synthetic Fluorphlogopite, Propanediol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Sodium Phosphate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Pantolactone, Phenoxyethanol, Tin Oxide, Calcium Gluconate, Potassium Sorbate, Disodium Phosphate, Titanium Dioxide (CI 77891).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Ota painallus sormenpäihin ja levitä silmänalusiin kevyin painalluksin.

Användning
Tryck ut ett pump på fingertopparna och applicera med lätta tryck under ögonen.

Tuotekoodi

0840047210082

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita